Στο νοσοκομείο για μαγνητική ο Κατσίβελης
i

©InTime

Στο νοσοκομείο για μαγνητική ο Κατσίβελης

Γιάννης Πάλλας 20:05 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 02.03.2024

Άμεσα μετέβη στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κατσίβελης για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία

Οι πόνοι που αισθάνθηκε έπειτα από ένα χτύπημα ο Δημήτρης Κατσίβελης στο γόνατο στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου του αγώνα του Άρη με τον Προμηθέα στην Πάτρα τον έστειλε στον πάγκο.

Ο έμπειρος γκαρντ πονούσε πολύ και ο Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει άλλο μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Κατσίβελης μετέβη απευθείας σε νοσοκομείο της Πάτρας προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να εκτιμηθεί με ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος.

Άλλωστε, ακολουθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Προμετέι στο Eurocup και ο προπονητής των «κιτρίνων» θέλει να γνωρίζει το συντομότερο εάν θα μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να είναι έτοιμος ο παίκτης εφόσον η μαγνητική τομογραφία δεν δείξει κάτι.

Το Λαύριο «καθάρισε» την Καρδίτσα και έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:50 - 02.03.2024

Το Λαύριο «καθάρισε» την Καρδίτσα και έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή!

Το Λαύριο επικράτησε με 76-57 της Καρδίτσας, αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα του κόουτς Μέξα μια ανάσα από την παραμονή! Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο 7-12, βρίσκονται μια νίκη πάνω από την ομάδα της Θεσσαλίας, ενώ κάλυψαν και το -16 του πρώτου αγώνα, γεγονός που καθιστά το Λαύριο φαβορί για την παραμονή!

Όλα πλέον θα κριθούν την Κυριακή (3/3) οπότε και αναμένεται να υπάρχει σαφής και ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του Δημήτρη Κατσίβελη.