Ευχάριστα στην Αρμάνι Μιλάνο: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σιλντς

Σέιβον Σιλντς

Ευχάριστα στην Αρμάνι Μιλάνο: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σιλντς

Sportal newsroom 12:48 - 20.01.2024

Ένας πονοκέφαλος... λιγότερος για την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς ο Έτορε Μεσίνα είδε τον Σέιβον Σιλντς να επιστρέφει στις προπονήσεις και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του.

Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, αλλά όχι σε θέση απαγορευτική για να ελπίζει. Η ήττα από την Βαλένθια, στην Fonteta, την έκανε να χάσει έδαφος, όμως στην Ιταλία δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για τη συνέχεια.

Είναι γεγονός άλλωστε πως η Αρμάνι Μιλάνο έχει «χτυπηθεί» από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Τώρα όμως σιγά σιγά δείχνει το φύλλο να γυρίζει. Αυτό γιατί ο Έτορε Μεσίνα είδε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του να επιστρέφει.

Ο Σέιβον Σιλντς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του και πάλι. Ο Δανός άσος απουσίασε τις τελευταίες εβδομάδες λόγω τραυματισμού, όμως το πρωί του Σαββάτου πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα προπόνησης, δείχνοντάς έτοιμος να αγωνιστεί ξανά.

Η απουσία του κόστισε στο παιχνίδι των «κόκκινων», μιας και τη φετινή σεζόν είναι ο πιο σταθερός παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο και με την επάνοδό του, αλλά και τις προσθήκες των Νέιπιερ και ΜακΓκρούντερ, στην Αρμάνι Μιλάνο κοιτάζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.