Αταμάν: «Δεν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός» (vid)

Εργκίν Αταμάν

i

© FIBA

Αταμάν: «Δεν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:07 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 10.03.2024

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καρδίτσα, αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό για την Euroleague.

 Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο απέναντι στην Καρδίτσα, όμως στην συνέχεια γκάζωσε και πήρε τη νίκη, με τον Εργκίν Αταμάν να σχολιάζει τα όσα έγιναν στο «Γιάννης Μπουρούσης», αλλά και το ντέρμπι της Euroleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (14/4) στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Στο ξεκίνημα είχαμε προβλήματα. Έπαιξε ρόλο και η κούραση, καθώς παίξαμε Παρασκευή για την Euroleague. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μας έδωσε πολλά ο Ματίας Λεσόρ σε άμυνα και επίθεση και παίξαμε το παιχνίδι μας στη συνέχεια. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Καρδίτσα έπαιξε καλά και υπήρχε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν είναι το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν: «Έχουμε 6 ακόμα κρίσιμα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε».

Με διαχείριση δυνάμεων ο Παναθηναϊκός AKTOR «καθάρισε» στην Καρδίτσα πριν τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:56 - 10.03.2024

Με διαχείριση δυνάμεων ο Παναθηναϊκός AKTOR «καθάρισε» στην Καρδίτσα πριν τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έπαιξε όσο χρειαζόταν στην Καρδίτσα, «καθάρισε» με 64-87 την αναμέτρηση της Basket League με κορυφαίους τους Μήτογλου και Λεσόρ και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της EuroLeague με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ