Αταμάν: «Μοιράζομαι τον πόνο των Ελλήνων που ήταν δίπλα μας»
i

Εργκίν Αταμάν / © Intime

Αταμάν: «Μοιράζομαι τον πόνο των Ελλήνων που ήταν δίπλα μας»

Δημήτρης Χούπης 21:41 - 01.03.2023

Ο προπονητής της Εφές εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη χώρα μας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του για τον αγώνα της Εφές με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη που έχει βυθίσει την Ελλάδα στο πένθος.

Δύσκολες ώρες ζει η Ελλάδα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, εκεί όπου από τη σύγκρουση δύο τρενών υπάρχουν δεκάδες νεκροί και τραυματίες.

Μητσοτάκης για τραγωδία στα Τέμπη: «Η σύγκρουση οφείλεται κυρίως σε τραγικό ανθρώπινο λάθος»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20:06 - 01.03.2023

Μητσοτάκης για τραγωδία στα Τέμπη: «Η σύγκρουση οφείλεται κυρίως σε τραγικό ανθρώπινο λάθος»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του για την τραγωδία στα Τέμπη έκανε λόγο για ανθρώπινο λάθος, ζήτησε ενότητα, ενώ υποσχέθηκε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τη συμπαράστασή του στη χώρα μας εξέφρασε ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν. Η ομάδα της Τουρκίας αντιμετωπίζει αύριο, Πέμπτη 2/3 τον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του ο κόουτς της πρωταθλήτριας Ευρώπης εξέφρασε τη λύπη αλλά και την στήριξή του:

«Μετά τη μεγάλη καταστροφή που ζήσαμε στην Τουρκία, δυστυχώς θα παίξουμε ένα ακόμη παιχνίδι μέσα σε βαρύ κλίμα, λόγω του θρήνου για το τραγικό δυστύχημα με το τρένο στην Ελλάδα. Μοιράζομαι τον πόνο των φίλων Ελλήνων που ήταν δίπλα μας και στις δικές μας δύσκολες στιγμές και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου», είπε για το τραγικό συμβάν, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον αγώνα:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ρόστερ υψηλής ποιότητας, παρότι είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Για να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να μοιράσουμε καλά την μπάλα και να παίξουμε καλή προσωπική άμυνα. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο ματς και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στην κατάταξη».