Τέμπη: Η στιγμή που οι γερανοί ανασηκώνουν τα βαγόνια και βρίσκουν νεκρούς ανθρώπους (vid)

Τέμπη

i

© Twitter

Τέμπη: Η στιγμή που οι γερανοί ανασηκώνουν τα βαγόνια και βρίσκουν νεκρούς ανθρώπους (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:29 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 01.03.2023

Η κάμερα του ΣΚΑΪ κατέγραψε τη στιγμή που οι γερανοί σήκωσαν τα βαγόνια του τρένου, βρίσκοντας από κάτω τους νεκρούς ανθρώπους.

Οι ώρες περνούν μετά το ατύχημα στα Τέμπη και τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν, κάτω από δύσκολες συνθήκες, να βρουν όλους τους αγνοούμενους. Τα συντρίμμια των δύο αμαξοστοιχιών καθιστούν τιτάνια την προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΜΑΚ, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανασύρουν τα άψυχα σώματα των θυμάτων,

Σε αυτό συμβάλλουν και γερανοί οι οποίοι έφτασαν στο σημείο, προκειμένου να ανασηκώσουν τα βαγόνια του τρένου. Η κάμερα του ΣΚΑΙ κατέγραψε τη στιγμή όπου ένα από τα κομμάτια του τρένου βρέθηκε στον αέρα. Κάτω από αυτό βρίσκονταν νεκροί άνθρωποι, οι οποίοι τραυματίστηκαν θανάσιμα μετά τη μετωπική σύγκρουση.

Τα επιβεβαιωμένα θύματα έφτασαν τα 38 ενώ πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά το δυστύχημα, εκ των οποίων οι έξι βρίσκονται σε ΜΕΘ.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης όταν η επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Train με το φορτηγό τρένο της ίδιας εταιρίας βρέθηκαν στις ίδιες ράγες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο συρμοί να συγκρουστούν με ταχύτητες πάνω από 100 χλμ. η κάθε μία, το οποίο στέρησε τη ζωή σε πάνω από 30 ανθρώπους.