Το μήνυμα συμπαράστασης των οργανωμένων οπαδών της Μπεσίκτας για το δυστύχημα στα Τέμπη

Δυστύχημα στα Τέμπη

i

© Facebook

Το μήνυμα συμπαράστασης των οργανωμένων οπαδών της Μπεσίκτας για το δυστύχημα στα Τέμπη

Sportal newsroom 21:22 - 01.03.2023

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπεσίκτας έδωσαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης για τα θύματα της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Από τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου επικρατεί θρήνος στην Ελλάδα, για την φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Ο τραγικός απολογισμός είναι σαράντα νεκροί, δεκάδες τραυματίες και αγνοούμενοι. Αρκετοί αθλητές και ομάδες έχουν δείξει τη συμπόνια τους για τις οικογένειες των θυμάτων, μέσω αναρτήσεων στα social media, ενώ και ομάδες μπάσκετ του εξωτερικού, έχουν δώσει το δικό τους μήνυμα. 

Κάπως έτσι οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπεσίκτας με μία ανάρτηση στο Facebook, έδειξαν την συμπαράστασή τους προς τις οικογένειες των θυμάτων, ενώ μεταξύ άλλων έγραψαν στα ελληνικά: «Περαστικά γείτονα».

«Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι σε όλους αυτούς, που επηρεάστηκαν από το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες αυτών, που έχασαν τις ζωές τους. Από τα βάθη της καρδιάς μας. Περαστικά γείτονα!», ήταν τα λόγια των οπαδών της τουρκικής ομάδας. 

Από την Τουρκία μάλιστα η Φενέρμπαχτσε και η Ανατολού Εφές έδωσαν το δικό τους μήνυμα, μέσω αναρτήσεων στο Twitter. «Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους της Ελλάδας μετά το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες», έγραψε η Φενέρμπαχτσε.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες», ήταν το μήνυμα της Εφές.