Αταμάν: «Μπαίνει αύριο στο χειρουργείο o Παπαπέτρου, 2 με 3 μήνες εκτός δράσης» - Το σχόλιο για πιθανή μεταγραφή

Ιωάννης Παπαπέτρου

i

© Intime

Αταμάν: «Μπαίνει αύριο στο χειρουργείο o Παπαπέτρου, 2 με 3 μήνες εκτός δράσης» - Το σχόλιο για πιθανή μεταγραφή

Ηλίας Λαλιώτης 22:24 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 23.10.2023

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα μπει στο χειρουργείο -πιθανότατα την Τρίτη (24/10)- και θα μείνει εκτός δράσης για 2 με 3 μήνες.

Τις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός για τους επόμενους 2 με 3 μήνες. 

Ο Έλληνας φόργουορντ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, με τον Εργκίν Αταμάν να αποκαλύπτει στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με το Λαύριο, πως αυτό θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη (24/10).

Αρχικά ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε στην άνετη νίκη του Παναθηναϊκού και στάθηκε στη βελτίωση που είδε από τους παίκτες του. «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά και στην αρχή η άμυνά μας ήταν καλή και πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχθήκαμε πολλούς πόντους, ειδικά στο ένας εναντίον ενός, πέτυχαν μεγάλα τρίποντα και επέστρεψαν στο ματς. Χαλαρώσαμε και δεν έπρεπε. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί. Ανοίξαμε τη διαφορά, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και είχαμε αυτοπεποίθηση. Μπορεί το Λαύριο να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς, αλλά είδα βελτίωση στους παίκτες μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό». 

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αρκετή ώρα τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ στη θέση «3» είπε: «Μετά το πρόβλημα με τον Παπαπέτρου που νομίζω θα κάνει αύριο επέμβαση και θα μείνει εκτός για 2, ίσως και 3 μήνες, ο πρώτος μας στόχος είναι να καλύψουμε το κενό του. Ο Μήτογλου επέστρεψε και θα καλύψει το «4», οπότε στο «3» μαζί με τον Γκριγκόνις θα μπορεί να βοηθήσει (σ.σ. ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ). Βέβαια δεν είναι εύκολο. Ο Χουάντσο ακόμα μαθαίνει τη θέση. Θα προσπαθήσουμε. Στην Ευρωλίγκα μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά θα μπορέσουμε να το κάνουμε για 5-8 λεπτά».

Για την πιθανότητα μεταγραφής και την περίπτωση του Κέντρικ Ναν, ο Αταμάν ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης αυτή τη στιγμή. Μας έχουν προτείνει κάποιους παίκτες, αλλά δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση».