Αταμάν: «Ο Αντετοκούνμπο έδωσε αυτό που χρειαζόμασταν στην άμυνα»

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Αταμάν: «Ο Αντετοκούνμπο έδωσε αυτό που χρειαζόμασταν στην άμυνα»

Sportal newsroom 00:20 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:51 - 15.12.2023

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στη Βιλερμπάν, με τον Τούρκο κόουτς να αποθεώνει τον Κώστα Σλούκα.

Ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στη Βιλερμπάν, αποδίδοντας τα εύσημα στον Κώστα Αντετοκούνμπο για την άμυνά του, ενώ τόνισε για ακόμα μια φορά πως οι Πράσινοι είναι σπουδαία ομάδα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της Euroleague: 

Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς. Όπως είπα πριν, είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα η Βιλερμπάν. Δεν τα παρατάνε ποτέ και έχουν καλούς σκόρερ με τους Καμπαρό και Ντε Κολό. Απόψε χάσαμε 11 βολές. Παίξαμε εξαίσια στην επίθεση, γυρίσαμε τη μπάλα, βάλαμε σουτ, όμως χάσαμε βολές και 11 βολές σε τέτοιο ματς. Στην άμυνα ήταν κομβικός στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Αντετοκούνμπο. Μας έδωσε αυτό που χρειαζόμασταν. Ήταν σημαντική νίκη μετά από 3 σερί ήττες και ελπίζω να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά. 

Η νίκη είναι νίκη με όποιον και να παίζουμε. Χάσαμε 3 ματς απέναντι σε Ρεάλ, Παρτίζαν και Έφες. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους μεγάλους μας στόχους. 

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη