Αταμάν: «Παίξαμε εξαιρετικά στην πρώτη περίοδο, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ» (vid)

Εργκίν Αταμάν

Αταμάν: «Παίξαμε εξαιρετικά στην πρώτη περίοδο, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 22:05 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 24.09.2023

Ο Εργκίν Αταμάν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στην πρώτη περίοδο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, εστίασε στα χαμένα σουτ και τόνισε πως περιμένει οι παίκτες του να βελτιώσουν την εικόνα τους επιθετικά.

Στην πρώτη μέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Εργκίν Αταμάν να μιλάει για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας του στην πρώτη περίοδο, αλλά και για τα πολλά χαμένα σουτ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην επίθεση, ενώ επεσήμανε πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να παρουσιαστεί εξίσου καλό όπως στην πρώτη περίοδο του αγώνα με την Μπάγερν, κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε με το πέρας του αγώνα: «Στην πρώτη περίοδο παίξαμε εξαιρετικά, αλλά μετά σταματήσαμε. Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεσή μας. Παίξαμε καλά στην άμυνα, με εξαίρεση την δεύτερη περίοδο. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα. Ήταν σκληρό παιχνίδι. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και περιμένουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, όπως κάναμε στην πρώτη περίοδο του αγώνα σήμερα».