Ατομικές στον Ολυμπιακό το Μ.Σάββατο - Θεραπεία ο Λαρεντζάκης

Ολυμπιακός

i

© Intime

Ατομικές στον Ολυμπιακό το Μ.Σάββατο - Θεραπεία ο Λαρεντζάκης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:21 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 18.05.2024

Στον Ολυμπιακό ξεκίνησε η δουλειά ενόψει Μπαρτσελόνα, με τους παίκτες, μετά το ρεπό της Μ.Παρασκευής, να επιστρέφουν στο ΣΕΦ για ατομικές προπονήσεις. Θεραπεία έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη δράση, με τους παίκτες να περνούν το Μεγάλο Σάββατο στο ΣΕΦ.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, μετά από το ρεπό της Μεγάλης Παρασκευής, είχε ατομικές, με όλους τους παίκτες, χωρισμένους σε γκρουπ, να δουλεύουν στο ΣΕΦ μαζί με το προπονητικό επιτελείο.

Απόντας ήταν φυσικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος μπορεί να μην έκανε προπόνηση, όμως βρέθηκε στο ΣΕΦ, προκειμένου να κάνει θεραπεία στον αστράγαλό του. Η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη ενόψει του Game 5 (8/5) στη Βαρκελώνη, όμως ο διεθνής γκαρντ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Ολυμπιακού στην μεγάλη αναμέτρηση που θα κρίνει την συμμετοχή του συλλόγου στο Final 4 του Βερολίνου.

Την Κυριακή του Πάσχα η ομάδα του Ολυμπιακού θα βρεθεί και πάλι στο ΣΕΦ, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα με την πρώτη ομαδική προπόνηση ενόψει του Game 5. Το ίδιο θα συμβεί και την Δευτέρα του Πάσχα, με την αποστολή να αναχωρεί για την Βαρκελώνη την Τρίτη του Πάσχα.

Θα είναι κρίμα να μην πάει Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός

Θα είναι κρίμα να μην πάει Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, επικράτησε με 34 πόντους και έδειξε ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στο Game 5 και να γράψει ιστορία. Γιατί πραγματικά θα είναι πολύ κρίμα να μην είναι στο Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.