Αυτή είναι η σύζυγος του Ποντένσε - Εμφανίστηκαν μαζί στο ΣΕΦ (pic)

Αυτή είναι η σύζυγος του Ποντένσε - Εμφανίστηκαν μαζί στο ΣΕΦ (pic)

22:13 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 16.11.2023

Ο Ντάνιελ Ποντένσε για ακόμα ένα βράδυ βρέθηκε στο ΣΕΦ, για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας μπάσκετ των «ερυθρόλευκων», έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Κάιρα Μπισκόφσκι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα, στο ΣΕΦ, για την 9η αγωνιστική της Euroleague, με τις εξέχουσες προσωπικότητες να μην λείπουν από το φαληρικό στάδιο το βράδυ της Πέμπτης.

Ανάμεσα στις εκλεκτές παρουσίες και ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο εξτρέμ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Φάληρο για να παρακολουθήσει τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στο παιχνίδι με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Μάλιστα στο παιχνίδι αυτό δεν ήταν μόνος του, καθώς στο πλευρό του είχε την σύζυγό του, Κάιρα Μπισκόφσκι. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2010 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2022, επικυρώνοντας τον έρωτά τους με τον πιο επίσημο τρόπο.

Με την επιστροφή του Πορτογάλου άσου στο λιμάνι, η Μπισκόφσκι ακολούθησε τον σύζυγό της στον Πειραιά και στέκεται στο πλευρό του, κάτι που έκανε και το βράδυ της Πέμπτης, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague.