«Είσαι στο μυαλό» από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα σε άπταιστα ελληνικά! (vid)

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

«Είσαι στο μυαλό» από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα σε άπταιστα ελληνικά! (vid)

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και εκείνοι του Ολυμπιακού είναι αδελφοποιημένοι, με τους Σέρβους, πριν από το ματς με την ελληνική ομάδα, να τραγουδούν σε άπταιστα ελληνικά το «Είσαι στο μυαλό»!

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα πάντα έχουν ξεχωριστή σημασία, λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων.

Οι οπαδοί τους, εδώ και χρόνια, είναι αδελφοποιημένοι, με πολλά συνθήματα του ενός να τα ξέρει και ο άλλος, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να είναι άπειρες οι φορές που στο ΣΕΦ ακούστηκαν σέρβικα και στην Stark Arena ελληνικά. 

Αυτό συνέβη και στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Φενέρμπαχτσε

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τραγουδούσαν το «είσαι στο μυαλό», το (ίσως) πιο γνωστό σύνθημα του Ολυμπιακού, σε άπταιστα μάλιστα ελληνικά, με την κάμερα να «πιάνει» το τραγούδι τους και τις εικόνες να είναι εντυπωσιακές! 

Το βίντεο με το... ελληνικό τραγούδι των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα: 

Όλα αυτά με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα να είναι προ των πυλών, καθώς το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:15, με το ΣΕΦ να ετοιμάζεται για ένα πάρτι στις εξέδρες!

Ο Σφαιρόπουλος στο Sportal: «Έχω παίξει 2 τελικούς Euroleague σε έδρες αντιπάλων, συνέβη σε άλλον προπονητή αυτό;» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:10 - 16.11.2023

Ο Σφαιρόπουλος στο Sportal: «Έχω παίξει 2 τελικούς Euroleague σε έδρες αντιπάλων, συνέβη σε άλλον προπονητή αυτό;» (vid)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal! Ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για το νέο ξεκίνημά του στους Σέρβους, για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, τον Βασίλη Σπανούλη, το καλό φαγητό και για την πικρία που του αφήνουν οι δύο τελικοί. Παρεμπιπτόντως, η συνέντευξη γυρίστηκε μπροστά από τον πάγκο του Ολυμπιακού, εκεί όπου ο Έλληνας κόουτς έζησε μεγάλες στιγμές για 4 χρόνια.

Μην χάσετε μετά το τέλος του αγώνα το Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!