Μουμπρού: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR με σημαντική ενίσχυση»

Άλεξ Μουμπρού

i

Photo by Juan Navarro/Euroleague Basketball via Getty Images

Μουμπρού: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR με σημαντική ενίσχυση»

Γιάννης Πάλλας 19:53 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 22.11.2023

Ο προπονητής της Βαλένθια Άλεξ Μουμπρού αναλύει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Βαλένθια που θα αναμετρηθεί την Πέμπτη με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ (23/11, 21:15, NovaSports Prime).

Οι «νυχτερίδες» μετρούν 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στην Euroleague έχουν τρεις νίκες στη σειρά, αλλά ξέρουν πως το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο στο κλειστό των ολυμπιακών εγκατατάσεων.

«Υπάρχει εκνευρισμός για τις ήττες. Όταν νικάς τότε υπάρχουν λιγότεροι τραυματισμοί, οι αθλητές αναρρώνουν γρηγορότερα, ενώ όταν χάνεις αυτό κοστίζει περισσότερο σωματικά. Προσπαθούμε να συνέλθουμε ψυχολογικά. Ξέραμε πως θα έρθουν κακά αποτελέσματα, το γνωρίζαμε τότε που νικούσαμε. 

Κατανοούμε ότι θα υπάρξουν ατυχείς στιγμές, αλλά οι ήττες έκαναν να αισθανόμαστε έτσι. Παλέψαμε σε όλα τα ματς. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR» δήλωσε ο προπονητής της Βαλένθια Άλεξ Μουμπρού.

Αταμάν: «Η Βαλένθια έχει την καλύτερη άμυνα της EuroLeague, παίζουμε με 6 παίκτες στο παρκέ με γεμάτο ΟΑΚΑ»
EUROLEAGUE

18:36 - 22.11.2023

Αταμάν: «Η Βαλένθια έχει την καλύτερη άμυνα της EuroLeague, παίζουμε με 6 παίκτες στο παρκέ με γεμάτο ΟΑΚΑ»

O Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της Βαλένθια εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (23/11, 21:15) με τον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά και στην παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός AKTOR διαθέτει σπουδαία ομάδα και το καλοκαίρι έκανε σημαντική προσπάθεια να ενισχυθεί. Οι προσθήκες των Λεσόρ, Βιλντόσα, Μήτογλου και τώρα του Κέντρικ Ναν ήταν σπουδαίες. Ελέγχουν το παιχνίδι και ξέρουν την Ευρωλίγκα καλά. 

Δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν επειδή αποκτήθηκαν πολλοί νέοι παίκτες και έπρεπε να προσαρμοστούν. Τώρα όμως παίζουν πολύ καλύτερα, σε ένα υψηλότατο επίπεδο αμυντικά και επιθετικά, Αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία νίκης μέσα στο γήπεδο τους, όπου οι οπαδοί πιέζουν διαρκώς».