Basket League: MVP της αγωνιστικής ο Ρένφρο του ΠΑΟΚ

Basket League: MVP της αγωνιστικής ο Ρένφρο του ΠΑΟΚ

16:08 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 10.04.2023

Ο Νέιτ Ρένφρο του ΠΑΟΚ ήταν συγκλονιστικός απέναντι στον Απόλλωνα, με τον Αμερικανό να αναδεικνυεται MVP της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Basket League!

Ο Νέιτ Ρένφρο αναδείχθηκε MVP της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Basket League και παράλληλα ο κορυφαίος μπλοκέρ του πρωταθλήματος με 33 κοψίματα, μετά την συναρπαστική εμφάνιση που έκανε απέναντι στον Απόλλων.

18 πόντους και 14 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα, 3 ασσίστ και 3 κοψίματα έγραψε η στατιστική του, με την οποία συγκέντρωσε 37 βαθμούς στην αξιολόγιση.

Περίπατος του ΠΑΟΚ στην Πάτρα πριν τα playoffs
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:04 - 09.04.2023

Περίπατος του ΠΑΟΚ στην Πάτρα πριν τα playoffs

Με μεγάλο πρωταγωνιστές τους Ρένφρο και Φράνκε ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Απόλλωνα Πατρών με σκορ 88-65 στην Πάτρα και πλέον στρέφει την προσοχή του ξανά στην Αχαΐα, αυτή τη φορά στον Προμηθέα τον οποίο θα βρει μπροστά του στα playoffs!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σχετικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η κανονική περίοδος της Basket League ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ mateco να περνάει με εμφατικό τρόπο από την Πάτρα και να κατακτά την 4η θέση και τον Nate Renfro να προσθέτει μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση στη φετινή σεζόν!

Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ mateco αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για αυτήν εβδομάδα, καθώς συγκέντρωσε 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης "Ranking", περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο παίκτη κατά την 22η αγωνιστική της Basket League. Ο Renfro είχε ένα εντυπωσιακό double double, με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ απέναντι στον Απόλλωνα, ενώ κυριαρχώντας και στις δύο άκρες του παρκέ, είχε ακόμη 5 κλεψίματα, 3 ασσίστ και 3 κοψίματα!

Η ανάδειξή το σε MVP, δεν ήταν όμως το μοναδικό επίτευγμα για τον Nate Renfro, ο οποίος με τα τρία κοψίματα που έκανε στην Πάτρα, έφτασε τα 33, ξεπέρασε τον Γιώργο Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού και αναδείχθηκε κορυφαίος “blocker” του πρωταθλήματος».

Tags: