MVP της 11ης αγωνιστικής ο Καλίντ Μουρ

Καλίντ Μουρ

i

© Intime

MVP της 11ης αγωνιστικής ο Καλίντ Μουρ

O Καλίντ Μουρ εντυπωσίασε στο ματς του Λαυρίου απέναντι στον Άρη, με τον Αμερικανό να κατακτά το βραβείου του MVP της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Το Λαύριο πήρε τη νίκη απέναντι στον Άρη, με τον Καλίντ Μουρ να ξεχωρίζει και να κατακτά το βραβείο του MVP, όχι μόνο της αναμέτρησης, αλλά και συνολικά ολόκληρης της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

O 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ, που αρχίζει την επαγγελματική καριέρα του από το Λαύριο, συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking, επίδοση που κανείς άλλος δεν «έπιασε» στην 11η αγωνιστική της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος σε ομάδα που πήρε τη νίκη.

Την καλύτερη επίδοση με 36 βαθμούς είχε ο Κρις Κόφεϊ του ηττημένου από τον Παναθηναϊκό AKTOR, Προμηθέα Πάτρας.

Ο Μουρ στην 4η νίκη των «Μεταλλωρύχων» στην Stoiximan Basket League της φετινής σεζόν πέτυχε 20 πόντους με 4/6 βολές, 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, πήρε 12 ριμπάουντ, έκανε μια ασίστ, ένα κόψιμο, 4 φάουλ, 3 κλεψίματα, ενώ κέρδισε και 4 φάουλ σε 38’ και 7’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».