Σοκ στην ΑΕΚ με Κουζμίνσκας: Κάταγμα στο αριστερό χέρι

Σοκ στην ΑΕΚ με Κουζμίνσκας: Κάταγμα στο αριστερό χέρι

Χρήστος Τσάλτας 22:07 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 24.12.2023

Η ΑΕΚ έφυγε με ακόμα μια εκτός έδρας ήττα στην Stoiximan Basket League, αυτή τη φορά από το Περιστέρι, όμως στην Ένωση πονοκεφαλιάζουν με την κατάσταση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Δεν έφτανε στην ΑΕΚ η ήττα από το Περιστέρι που ήταν η 6η στη φετινή σεζόν στην Stoiximan Basket League, ήρθε και ο τραυματισμός του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για να κάνει ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα εντός των τειχών. Ο Λιθουανός άσος τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου εις διπλούν στο αριστερό χέρι με αποτέλεσμα να φύγει για μαγνητική με το πέρας του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κούζμι ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του σε ακόμα ένα παιχνίδι μέχρι να τραυματιστεί με την απουσία του να αποσυντονίζει την ομάδα του Ζοαν Πλάθα

Από την πρώτη στιγμή μάλιστα ο Λιθουανός πονούσε πολύ και δεν, μπορούσε να ενισχύσει την ομάδα του. Αυτό οδήγησε στην απόφαση να φύγει άμεσα για το νοσοκομείο ώστε να κάνει ακτινογραφία.

Στην ΑΕΚ επικρατεί αναστάτωση για τη κατάσταση του αφού ο παίκτης υπέστη κάταγμα στο χέρι, κάτι που θα δημιουργήσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα λίγο πριν φύγει το 2023. Ήδη άλλωστε οι κιτρινόμαυροι αναζητούν εναν παίκτη για να καλύψει το κενό του Μπεν ΜάκΛεμορ, που έλυσε το συμβόλαιο του με την Ένωση.