Τέλος ο Σκορδίλης από τον Απόλλων Πατρών - Πάει στον Μίλωνα

Γάιος Σκορδίλης

i

© Intime

Τέλος ο Σκορδίλης από τον Απόλλων Πατρών - Πάει στον Μίλωνα

Sportal newsroom 15:03 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.12.2023

Ο Απόλλων Πατρών ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Γάιο Σκορδίλη και ο 36χρονος σέντερ αναμένεται να μεταφερθεί στην Elite League για λογαριασμό του Μίλωνα.

Ο Γάιος Σκορδίλης δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του Απόλλων Πατρών, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασίας τους, ύστερα αίτημα του ίδιου του αθλητή. Στο εξής θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Η ομάδα της Αχαϊας θα πορευτεί με στόχο την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, την Stoiximan Basket League και ο 36χρονος σέντερ θα μεταφερθεί σε ένα διαφορετικό επίπεδο. 

Ήδη βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία και την ανακοίνωσή του από τον Μίλωνα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στις πρώτες 12 αγωνιστικής της Elite League έχει 7 νίκες και βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που ακολουθούν τον συντοπίτη και πρωτοπόρο Πανιώνιο, αλλά την Μεγαρίδα και την Ελευθερούπολη που αυτή τη στιγμή μοιράζονται το δεύτερο... σκαλοπάτι της βαθμολογικής κατάταξης. 

Πάντως, ο Σκορδίλης, μέχρι να ενταχθεί στον Μίλωνα, αυτό που ήθελε να πει για να ξεκαθαρίσει και την θέση του ήταν «ένα μεγάλο ευχαριστήσω την ΚΑΕ Απόλλων 1926 που έκανε δεκτό το αίτημα μου να αποχωρήσω από τον Σύλλογο για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Απόλλωνα που αποτέλεσα μέλος της τους προηγούμενους μήνες και της εύχομαι να πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα».

Η ΑΕΚ σκανάρει την αγορά για να βρει ποιοτικό αντικαταστάτη του ΜάκΛεμορ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:50 - 14.12.2023

Η ΑΕΚ σκανάρει την αγορά για να βρει ποιοτικό αντικαταστάτη του ΜάκΛεμορ

Συγκεκριμένη εξέλιξη δεν έχει υπάρξει, αλλά ο κόουτς της ΑΕΚ, Ζοάν Πλάθα, έχει αρχίσει να μελετά την αγορά και ψάχνει να βρει έναν παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μπεν ΜάκΛεμορ και θα προσφέρει ποιοτικά χαρακτηριστικά στο σύνολο.

Μέχρι και την αποχώρησή του, ο Γάιος Σκορδίλης την τρέχουσα σεζόν στην μεγάλη κατηγορία και σε 10 εμφανίσεις έχει καταγράψει 5,4 πόντους σε 10'25'' χρόνο συμμετοχής ανά αγώνα.