Παίρνει ελληνική ταυτότητα ο Μήτρου-Λονγκ και παίζει απέναντι στον Απόλλωνα

Παίρνει ελληνική ταυτότητα ο Μήτρου-Λονγκ και παίζει απέναντι στον Απόλλωνα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:24 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 13.12.2023

Ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ ετοιμάζεται να γίνει Έλληνας, και με τη βούλα, καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα!

Ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ θα ενισχύσει σύντομα τον Ολυμπιακό στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς τα πάντα είναι στην τελική ευθεία αναφορικά με την έκδοση της ελληνικής του ταυτότητας. 

Την επόμενη εβδομάδα ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ θα έχει στην κατοχή του την ταυτότητα (ταυτότητα και όχι διαβατήριο), πράγμα που σημαίνει ότι θα παίζει χωρίς πρόβλημα στην Stoiximan Basket League

Το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει στο ματς απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (24/12) στο ΣΕΦ, ενώ η πρώτη του συμμετοχή στην EuroLeague θα αργήσει λίγο παραπάνω. 

Ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, καθώς ο παίκτης είχε αγωνιστεί ήδη με τη Ζάλγκιρις Κάουνας

Έτσι, η πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Ολυμπιακό θα έρθει στις 2 Ιανουαρίου 2024, ημέρα όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Μήτρου-Λονγκ στο Sportal: «Πρωτοπόρος ο Σπανούλης για το ευρωπαϊκό μπάσκετ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:43 - 30.11.2023

Μήτρου-Λονγκ στο Sportal: «Πρωτοπόρος ο Σπανούλης για το ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Ο Ελάιτζα Μήτρου - Λονγκ μιλάει στην κάμερα του Sportal για το Περιστέρι, αποθεώνει τον Βασίλη Σπανούλη, και αποκαλύπτει το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο αδερφός του, Ναζ, όταν ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Να σημειώσουμε πως το θέμα της ταυτότητας του Ναζ Μήτρου - Λονγκ το χειρίζεται ο έγκριτος νομικός Αντώνης Αντώνιου, ο οποίος είχε αναλάβει και τήν υπόθεση του αδερφού του, Ελάιτζα, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο Περιστέρι ως Έλληνας.