Παίζει ο Λαρεντζάκης κόντρα στην Καρδίτσα - Η ευχάριστη έκπληξη των μαθητών στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

© Intime

Παίζει ο Λαρεντζάκης κόντρα στην Καρδίτσα - Η ευχάριστη έκπληξη των μαθητών στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 15:06 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 11.12.2023

Με πέντε απουσίες και όχι έξι, θα παραταχθεί τελικά ο Ολυμπιακός στον αγώνα πρωταθλήματος με την Καρδίτσα (11/12, 20:15) μιας και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και ο κόουτς Μπαρτζώκας θα τον έχει στη διάθεσή του.

Στη λίστα με τις πολλές και τις σημαντικές απουσίες του Ολυμπιακού, εν όψει του ματς της ομάδας με την Καρδίτσα στην Θεσσαλική πόλη για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, δεν προστέθηκε τελικά και αυτή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Ο διεθνής γκαρντ ήταν αμφίβολος, λόγω γαστρεντερίτιδας, αλλά πλέον δεν είναι. Διότι, η ασθένεια του ξεπεράστηκε και τίθεται κανονικά στη διάθεση του κόουτς Γιώργου Μπαρτζωκα. Άρα, οι απουσίες, μιας και επιστρέφει και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, αφορά στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στην δεξιά μηροβουβωνική χώρα, στον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος έχει πάρει άδεια για να παρευρεθεί στη γέννηση του παιδιού του και ολοκληρώνεται με τους Σακίλ ΜακΚίσικ, Φιλίπ Πετρούσεφ και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Στο μεταξύ, την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στο ξενοδοχείο των Τρικάλων που διαμένει, επισκέφθηκαν οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τρικάλων, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, να τους γνωρίσουν καλύτερα και να βγάλουν φωτογραφίες. 

Ο Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους στο ΣΕΦ για το ματς με την Βαλένθια
EUROLEAGUE

13:37 - 11.12.2023

Ο Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους στο ΣΕΦ για το ματς με την Βαλένθια

Με αναλυτική ανακοίνωσή της όπως συνηθίζει, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκαλεί τον κόσμο στο γήπεδο για το ματς της 14ης αγωνιστικής στην EuroLeague κόντρα στην Βαλένθια (15/12, 21:15) και ενημερώνει για το «πότε» και το «πως» μπορούν οι ενδιαφερόμενοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Το πρωί της Δευτέρας (11/12) μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη της "ερυθρόλευκης" αποστολής. 

Μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τρικάλων (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τρικάλων) επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα μας στην Καρδίτσα και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους παίκτες, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους». 

Tags: