Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός, για το 3Χ3 ο Προμηθέας

Κώστας Σλούκας

i

Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός, για το 3Χ3 ο Προμηθέας

Sportal newsroom 09:02 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 23.10.2023

O Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο (20:15) και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, την ώρα που ο Προμηθέας θέλει να διατηρήσει το αήττητο ρεκόρ του κόντρα στο Μαρούσι (17:15) στα παιχνίδια που ολοκληρώνουν την 3η αγωνιστική.

Η 3η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (23/10). Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση μετά τις ήττες από Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει το Λαύριο, που μετράει 2 νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν και στόχος των «πράσινων» είναι η νίκη, αλλά και η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής, απέναντι στην Μπασκόνια, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πέραν του Ιωάννη Παπαπέτρου ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, έχοντας ετοιμοπόλεμους όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Την ίδια ώρα ο Ντίνος Μήτογλου θα κάνει ντεμπούτο στην Basket League, μετά την εμφάνισή του απέναντι στην «ομάδα του λαού», την περασμένη Παρασκευή.

Στην αντίπερα όχθη, το Λαύριο πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με καλή ψυχολογία, από το δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν, με τον Κώστα Μέξα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το παιχνίδι κόντρα στους «πράσινους».

Η ημέρα θα ανοίξει με έναν αγώνα στην Πάτρα. Ο φορμαρισμένος Προμηθέας θα υποδεχτεί το Μαρούσι, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει σαν στόχο το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα θέλουν να κάνουν προσπάθεια για να... σπάσουν το ρόδι στη σεζόν, μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ - Περιστέρι 69-64

ΑΕΚ - Απόλλων Πατρών 100-70

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός 59-102

Άρης - Καρδίτσα 69-61

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

17:15 Προμηθέας - Μαρούσι

20:15 Παναθηναϊκός - Λαύριο