Τέλος ο Σκαραφίγκας από το Μαρούσι, αναλαμβάνει ο Λιμνιάτης

Γιώργος Σκαραφίγκας

i

Γιώργος Σκαραφίγκας/©Intime

Τέλος ο Σκαραφίγκας από το Μαρούσι, αναλαμβάνει ο Λιμνιάτης

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:11 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 24.10.2023

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Αμαρουσίου, ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας των βορείων προαστίων θα αναλάβει ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας έγινε ο πρώτος προπονητής που χάνει φέτος τη δουλειά του στην Basket League μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Το Μαρούσι βρίσκεται στο 0-3, αφού έχει ηττηθεί εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό, εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην Πάτρα από τον Προμηθέα, έχοντας μάλιστα ως παθητικό 111 πόντους.

Αυτοί είναι οι διαιτητές του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:01 - 24.10.2023

Αυτοί είναι οι διαιτητές του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Οι Πουρσανίδης, Καρπάνος και Θεονάς ορίστηκαν ως η διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για Δευτέρα (30/10, 17:15) και ανήκει στο πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League.

Το κακό ξεκίνημα της ομάδας των βορείων προαστίων ήταν κι ο λόγος του «διαζυγίου» ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρότι αρχικά είχαν συμφωνήσει να πορευτούν μαζί φέτος. Πλέον στο τιμόνι της νεοφώτιστης ομάδας θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιμνιάτης. Βοηθός του 52χρονου κόουτς θα είναι ο Θανάσης Τσίκληρας

Tags: