Basket League: Τιμά τη μνήμη του Άλκη Καμπανού με ξεχωριστό τρόπο

Basket League: Τιμά τη μνήμη του Άλκη Καμπανού με ξεχωριστό τρόπο

Sportal newsroom 12:56 - 17.01.2023

Ο Άλκης Καμπανός έφυγε από την ζωή την 1η Φευρουαρίου του 2022 και ο ΕΣΑΚΕ, με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατό του, ανακοίνωσε πως θα τιμήσει τη μνήμη του με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η Basket League, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ανακοίνωσε πως θα τιμήσει τη μνήμη του με έναν ξεχωριστό τρόπο στο πλαίσιο της 13ης και 14ης αγωνιστικής. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

Οπαδοί του Παναθηναϊκού συνάντησαν τον Ράντονιτς κι απαίτησαν να αποχωρήσει
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:10 - 17.01.2023

Οπαδοί του Παναθηναϊκού συνάντησαν τον Ράντονιτς κι απαίτησαν να αποχωρήσει

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς φαίνεται πως δεν είναι αρεστός στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έλαβε ένα ακόμη μήνυμα και μάλιστα επί προσωπικού μετά το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Η Basket League, στο πλαίσιο της 13ης και 14ης αγωνιστικής, τιμά τη μνήμη του Άλκη Καμπανού, με τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του, σε συνεργασία με τη «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 - Εις το Όνομα του Άλκη».

Κατά το 19ο λεπτό όλων των αγώνων και για διάρκεια ενός λεπτού θα προβληθεί στα Matrix των γηπέδων το μήνυμα: «Εις το Όνομα του Άλκη. Ό Άλκης είμαι και μπορώ μέσα από εσένα πια να ζω, αρκεί να ξέρεις, να μιλάς, να σου μιλάω. Γινόμαστε ένα για τον Άλκη»,

H Basket League στέλνει μήνυμα κατά της οπαδικής βίας και στοχεύει στη διατήρηση της μνήμης του αδικοχαμένου Άλκη με ενέργειες που επιδρούν στην κοινωνία αναπτύσσοντας την ενσυναίσθηση και το δικαίωμα στην πολυχρωμία.