Οπαδοί του Παναθηναϊκού συνάντησαν τον Ράντονιτς κι απαίτησαν να αποχωρήσει
i

Ντέγιαν Ράντονιτς/ ©Intime

Οπαδοί του Παναθηναϊκού συνάντησαν τον Ράντονιτς κι απαίτησαν να αποχωρήσει

Sportal newsroom 12:10 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 17.01.2023

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς φαίνεται πως δεν είναι αρεστός στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έλαβε ένα ακόμη μήνυμα και μάλιστα επί προσωπικού μετά το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με σκορ 96-79 για την 12η αγωνιστική της Basket League, οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν και ζήτησαν εκ νέου εξηγήσεις από τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ζητώντας του ακόμη και να αποχωρήσει!

Ο Παναθηναϊκός, αφού πρώτα έχασε... ένα δικό του παιχνίδι από τη Φενέρμπαχτσε στην παράταση για την Euroleague, κέρδισε στη συνέχεια της διαβολοβδομάδας την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έστω και μετά από ένα δραματικό φινάλε, αλλά και τον Άρη στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου της Basket League. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον Μαυροβούνιο τεχνικό.

Το ποτήρι της υπομονής στο πρόσωπό του Ράντονιτς, μοιάζει να έχει εξαντληθεί στις τάξεις μερίδας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Η πρώτη φορά ήταν μετά την εντός έδρας ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό στη φυσούνα. Εκεί όπου είχανε ζητηθεί εξηγήσεις στην είσοδο των αποδυτηρίων από τους Αργύρη Πεδουλάκη και Γιώργο Παπαγιάννη για το βαρύ 71-96.

Λίγες μέρες μετά όμως και παρά τις δύο νίκες επί των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Άρη -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- μετά τη δεύτερη νίκη επί των «κιτρίνων» υπήρξε τετ α τετ στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ μεταξύ μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ράντονιτς. 

Σε αυτό τους διαβεβαίωσε ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά και τόνισε πως παρουσίασε πρόοδο κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι για την Euroleague, χωρίς ωστόσο να γίνει πειστικός και του ζητήθηκε να αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για την Euroleague και δύο μέρες μετά την άνετη νίκη επί του Απόλλωνα στην Πάτρα, είχε εκφράσει τη στήριξή του στη τεχνική ηγεσία της ομάδας και ειδικότερα στον Ράντονιτς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά διαθέτοντας και ελεύθερο μπάτζετ για να προχωρήσει σε όποιες αλλαγές κρίνει αναγκαίες στο ρόστερ.

Αλλαγές όμως δεν έγιναν από εκείνο το σημείο μέχρι σήμερα, παρά την όποια φημολογία είχε αναπτυχθεί. Ούτε κάποιος παίκτης αποχώρησε αλλά ούτε και κάποιος ήρθε όπως και δεν υπήρξε κάποια αποχώρηση του Ράντονιτς. Όπως και να έχει όμως ο Μαυροβούνιος τεχνικός και το μέλλον του στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού, είναι πολύ πιθανό να κριθεί στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αυτά είναι για την Euroleague κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια (εκτός), Ζαλγκίρις (εντός), Ρεάλ, Μπασκόνια (εκτός) και Βαλένθια (εντός), με αποκορύφωμα το τέλος του μήνα που ακολουθεί το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο. Ένας θεσμός και ένα μίνι τουρνουά που φαντάζει να είναι και ο βασικός στόχος της χρονιάς τη στιγμή αυτή για τον Παναθηναϊκό.