Άλστον και Γουόκαπ μοιράστηκαν το βραβείο του MVP της 6ης αγωνιστικής της Basket League

Τζάστιν Άλστον - Τόμας Γουόκαπ

i

© Intime

Άλστον και Γουόκαπ μοιράστηκαν το βραβείο του MVP της 6ης αγωνιστικής της Basket League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:08 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 14.11.2023

Οι Τόμας Γουόκαπ και Τζάστιν Άλστον ήταν αυτοί που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού και ο Τζάστιν Άλστον του ΠΑΟΚ μοιράστηκαν το βραβείο του MVP της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με τους δύο παίκτες να συγκεντρώνουν αμφότεροι από 27 βαθμούς στο ranking.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Δύο Stoiximan MVP of the Week ανέδειξε η 6η Εβδομάδα της Stoiximan Basket League! Τον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος αγωνίζεται για τρίτη σερί σεζόν στον Ολυμπιακό, και τον Τζάστιν Άλστον που έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ mateco στη νίκη του στην Πάτρα επί του Απόλλωνα Carna.

Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ στην πρώτη εμφάνιση του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» πέτυχε 19 πόντους με 3/5 βολές, 5/8 δίποντα, 2/2 τρίποντα, πήρε 14 ριμπάουντ, κέρδισε 4 φάουλ, έκανε 2 και ένα λάθος σε 22’ και 13’’ συμμετοχής.

Ο 31χρονος γκαρντ των «ερυθρόλευκων» στην εντός έδρας νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας σκόραρε 20 πόντους με 4/4 δίποντα και 4/5 τρίποντα, μάζεψε τρία ριμπάουντ, έδωσε τρεις ασίστ, κέρδισε ένα φάουλ και έκανε τρία, ενώ πραγματοποίησε δύο κλεψίματα σε 22’ και 11’’ συμμετοχής.

Αμφότεροι συγκέντρωσαν 27 βαθμούς στο ranking που ήταν η καλύτερη επίδοση μεταξύ των παικτών των νικητριών ομάδων του προηγούμενου τριημέρου.

Η πρώτη πράξη μιας... διαβολικής εβδομάδας: Το πλήρες πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
EUROLEAGUE

10:09 - 14.11.2023

Η πρώτη πράξη μιας... διαβολικής εβδομάδας: Το πλήρες πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Τη μέρα που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/11) για την 8ης αγωνιστική της EuroLeague, η Μονακό φιλοξενεί στο Πριγκιπάτο την Αναντολού Εφές και θέλει την έκτη διαδοχική της νίκη στη διοργάνωση - Η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να διατηρήσει το αήττητο και επισκέπτεται την Βαλένθια, ενώ η Βίρτους φιλοξενεί στη Μπολόνια την Μιλάνο και ο Ερυθρός Αστέρας την Φενέρμπαχτσε - Ακολουθεί και δεύτερη αγωνιστική αυτή την εβδομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση...

Την καλύτερη επίδοση γενικά στην 6η Εβδομάδα είχε με 34 βαθμούς ο Μάρκους Θόρτον του Λαυρίου Megabolt, που ηττήθηκε από το Μαρούσι.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.