Αποχώρησε με φορείο διαιτητής του αγώνα Τενερίφη - Ρίγα για το BCL

Αλεξάνταρ Γλίτσιτς

i

BCL

Αποχώρησε με φορείο διαιτητής του αγώνα Τενερίφη - Ρίγα για το BCL

Νίκος Καλαμπάκας 18:09 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 09.11.2023

Ο Σέρβος ρέφερι Αλεξάνταρ Γκλίσιτς τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Τενερίφη - Ρίγα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρηση της Τενερίφης με τη Ρίγα για την 3η αγωνιστική του BCL ο διαιτητής Αλεξάνταρ Γκλίσιτς.

Ο ίδιος σε ανύποπτη φάση κι ενώ το σκορ ήταν 51-42 έτρεχε προκειμένου να ακολουθήσει τη φάση, ωστόσο έπεσε απότομα στο παρκέ και σφάδαζε από τους πόνους.

Άμεσα οι γιατροί του αγώνα τον εξέτασαν και εισηγήθηκαν την αποχώρησή του από το γήπεδο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Γκλίτσιτς έχει πάθει ρήξη χιαστών και θα χάσει πολλούς αγώνες της φετινής σεζόν, αφού θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις μήνες προκειμένου να αποθεραπευτεί.

O Σέρβος τέθηκε εκτός... μάχης και αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, με τον τραυματισμό του να κάνει σήμερα (9/11) τον γύρο του κόσμου.

Ξέρανε τον Ολυμπιακό σε «νεκρό» χρόνο ο ΜακΙντάιρ! (vids)
EUROLEAGUE

21:03 - 09.11.2023

Ξέρανε τον Ολυμπιακό σε «νεκρό» χρόνο ο ΜακΙντάιρ! (vids)

Αυτή τη φορά τιμωρήθηκε! Ο Ολυμπιακός εξαφανίστηκε από το παρκέ στο δεύτερο δεκάλεπτο (9-30) κόντρα στην Μπασκόνια, κατάφερε να επιστρέψει από το -18 (43-61, 24’), ωστόσο, το πολύ δύσκολο σουτ του ΜακΙντάιρ χάρισε τη νίκη στους Βάσκους (74-75). Στο 3-4 οι Πειραιώτες και οι Ισπανοί.

Δείτε τη φάση στο βίντεο που ακολουθεί:

Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της ημέρας