Βεργίνης στο SPORTAL: «Η θέση του Πανιωνίου είναι στην Α1»
i

Βεργίνης / © Sportal.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Βεργίνης στο SPORTAL: «Η θέση του Πανιωνίου είναι στην Α1»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:47 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 18.12.2022

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί της ΦΕΑ και αναφέρθηκε σε πολλά και άκρως ενδαφέροντα!

Ο Δημήτρης Βεργίνης είναι… ρούκι στην Β’ Εθνική, με τον αρχηγό του Πανιωνίου να παίζει για δεύτερη φορά στην ομάδα της Πλατείας και να την παίρνει από το χέρι σε μια δύσκολη χρονιά, όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Α2 και στη συνέχεια στην Α1. 

Η αλήθεια είναι πως ένας παίκτης με την ποιότητα του Δημήτρη Βεργίνη είναι πολυτέλεια, όχι μόνο για την Β’ Εθνική, αλλά και για τις Εθνικές κατηγορίες γενικότερα. Βέβαια, το όνομα του Πανιωνίου είναι τέτοιο που μπόρεσε να πείσει έναν αθλητή, ακόμα και με το ταλέντο και την εμπειρία του Δημήτρη, να παίξει σε μια τόσο χαμηλή (για τα δικά του δεδομένα κατηγορία). 

Το είδαμε στο παιχνίδι με την ΦΕΑ για το Unicef Trophy, το είδαμε και σε δεκάδες παιχνίδια του Πανιωνίου στην Β΄Εθνική πως ο Βεργίνης δεν έχει ουσιαστικά αντίπαλο, με τον «Ιστορικό» άλλωστε να μην τον κλείνει τυχαία το καλοκαίρι, καθώς αποτελεί τον ηγέτη τοθ στη μεγάλη προσπάθεια της επιστροφής. 

Η κάμερα του Sportal βρήκε τον Δημήτρη Βεργίνη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και τον… ανέκρινε, με τον ίδιο να μιλάει για την συμμετοχή του Πανιωνίου στο Final-8 του Κυπέλλου, τον στόχο της ανόδου στην Α2, αλλά και τον λόγο που επέστρεψε στον «Ιστορικό».

Παραλληλα μας αποκάλυψε το πότε έχει σκοπό να σταματήσει το μπάσκετ, στάθηκε στην παρουσία του Φάνη Χριστοδούλου στον Πανιώνιο, ενώ θυμήθηκε και ένα αστείο περιστατικό από την θητεία του στον Παναθηναϊκό, υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Βεργίνη στην κάμερα του Sportal.gr: