Βεζένκοφ: «Η άμυνα κάνει τη δουλειά, να μείνουμε ταπεινοί»
i

© Intime

Βεζένκοφ: «Η άμυνα κάνει τη δουλειά, να μείνουμε ταπεινοί»

Sportal newsroom 23:56 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 20.01.2023

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης για την 20η αγωνιστική της Euroleague και «σκαρφάλωσε» στην 1η θέση της βαθμολογίας. 

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με όπλο τους την άμυνα κατάφεραν να κερδίσουν τους Ισπανούς για δεύτερη φορά φέτος και να τους φτάσουν στην κορυφή της κατάταξης. 

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετά το τέλος του αγώνα, στις δηλώσεις του επισήμανε ότι η άμυνα δείχνει τον δρόμο για την πορεία της ομάδας, ζητώντας από τους συμπαίκτες του να μείνουν ταπεινοί και συγκεντρωμένοι: 

«Η Ρεάλ είναι μια πολύ καλή ομάδα και πολύ φορμαρισμένη. Ήμασταν καλοί στην άμυνα δώσαμε το 100%, όμως χάσαμε το μυαλό μας στην επίθεση.

Είναι σημαντικό να ξέρουμε να κερδίζουμε και με λίγους πόντους στην επίθεση. Η άμυνα σε πάει μπροστά, πρέπει να τα δίνουμε όλα εκεί. Κρατήσαμε τη Ρεάλ χαμηλά και συνεχίζουμε γιατί υπάρχει δρόμος.

Είναι σημαντικό το 2-0 με τη Ρεάλ, αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη Euroleague, από την πρώτη θέση μέχρι και την 10η. Πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι».