Η ξεχωριστή αφιέρωση της νίκης επί της Ρεάλ από Μπλακ και Ουόκαπ (vid)
i

© Intime

Η ξεχωριστή αφιέρωση της νίκης επί της Ρεάλ από Μπλακ και Ουόκαπ (vid)

23:15 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 21.01.2023

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ στο ΣΕΦ και οι Ουόκαπ και Μπλακ που ήταν εκ των πρωταγωνιστών, αφιέρωσαν τη νίκη στον Χρήστο Μπαφέ.

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο σακούλι τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, στον φετινό μαραθώνιο της Euroleague. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ της Ρεάλ Μαδρίτης κι έπειτα από 20 αγωνιστικές ηγείται των αντιπάλων του στη βαθμολογία. 

Οι Πειραιώτες έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ απέναντι στη «βασίλισσα» και την ανάγκασαν να μείνει στους 60 πόντους, αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για φέτος. 

Δύο από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, ο Τόμας Ουόκαπ και ο Ταρίκ Μπλακ, αφιέρωσαν τη νίκη στο αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Χρήστο Μπαφέ, ο οποίος αντιμετωπίζει θέμα υγείας και δεν βρίσκεται κοντά τους τις τελευταίες ημέρες: 

«Νιώθω υπέροχα. Κάνω το καλύτερο για την ομάδα, όπως και όλοι μας. Αυτή η νίκη είναι για εσένα Μπαφέ!», είπε ο Τόμας Ουόκαπ μετά το ματς, ενώ και ο Ταρίκ Μπλακ αναφέρθηκε στο μέλος της ομάδας: 

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον Χρήστο που δεν είναι μαζί μας. Προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Βρισκόμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα», τόνισε ο Αμερικάνος σέντερ.