Βεζένκοφ στο SPORTAL: «Είναι δύσκολο να υπάρχει συνέπεια, θα έρθουν και οι... στραβές»

Βεζένκοφ στο SPORTAL: «Είναι δύσκολο να υπάρχει συνέπεια, θα έρθουν και οι... στραβές»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:00 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 04.09.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στο SPORTAL για την απίθανη κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και 6 περίπου μήνες, την «κόντρα» με τον Παπανικολάου, το μπάσκετ στη Βουλγαρία και πολλά ακόμα!

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. 

Ο σταρ του Ολυμπιακού έριξε πολλή δουλειά το καλοκαίρι, έφερε στη Βουλγαρία τον Μάικ Καλαβρό για να προπονηθεί καλύτερα και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θαυμάζουμε από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. 

Ας μιλήσουμε όμως με αριθμούς. Ο Σάσα Βεζένκοφ έπαιζε κατά μέσο όρο 37.1 λεπτά ανά αγώνα στο Ευρωμπάσκετ, έχοντας 26.8 πόντους, 12.2 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και το συγκλονιστικό 31.2 στην αξιολόγηση.

Από εκεί συνέχισε με… σπασμένα φρένα, έχοντας 17 πόντους ανά αγώνα στην Basket League, 18,5 στην Ευρωλίγκα και γενικά μοιάζει να μην έχει αντίπαλο! Από εκεί και πέρα, μην ξεχνάμε και τον τίτλο του MVP του Νοεμβρίου, με τον Σάσα Βεζένκοφ να επισφραγίζει έτσι μια σειρά τρομερών εμφανίσεων.

Η κάμερα του SPORTAL συνάντησε τον Σάσα Βεζένκοφ μετά το τέλος του ντέρμπι του ΟΑΚΑ, με τον σταρ του Ολυμπιακού να απαντάει σε όλα τα ερωτήματα με όρεξη και χαμόγελο. 

  • Η αφιέρωση του Κώστα Παπανικολάου 
  • Η απουσία του από το ντέρμπι 
  • Η δουλειά που έχει ρίξει το 2022 
  • Η αγάπη του κόσμου
  • Το μπάσκετ στη Βουλγαρία 
  • Οι στόχοι για το 2023

Απολαύστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σάσα Βεζένκοφ στο SPORTAL: