Βεζένκοφ: «Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, εδώ ανήκω»
i

Βεζένκοφ / © Intime

Βεζένκοφ: «Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, εδώ ανήκω»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:31 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 02.01.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα μετά τη νέα επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Ολυμπιακός επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το 2025 και ο αστέρας της ομάδας του Πειραιά έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση για αυτή την εξέλιξη. 

Ο Βούλγαρος φόργουορντ δημοσίευσε τη φωτογραφία από τη συνάντησή του με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ευχαριστώντας τόσο αυτούς, όσο και όλο τον ερυθρόλευκο οργανισμό για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπό του.

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Βεζένκοφ
EUROLEAGUE

19:00 - 02.01.2023

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Βεζένκοφ

Ο διεθνής Βούλγαρος ρίχνει άγκυρα στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου θα είναι μόνιμος κάτοικος μέχρι το 2025, αφού οι πρόεδροι του Ολυμπιακού τον ανανέωσαν κάνοντας το καλύτερο δώρο στους φίλους της ομάδας.

"Ξεκίνησε ως ευκαιρία. Γρήγορα έγινε σπίτι μου και τώρα μπορεί να θεωρηθεί κομμάτι μου και το μέρος που ανήκω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο τον οργανισμό για την εμπιστοσύνη.

Ειδικές ευχαριστίες στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνουν ώθηση. Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς οπαδούς μας για την υποστήριξη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας", έγραψε ο Σάσα Βεζένκοφ. 

Η σχετική ανάρτηση: