Βεζένκοφ στο Sportal: «Καθόλου δύσκολο να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό» (video)
i

Ο Σάσα Βεζένκοφ/©ΙΝΤΙΜΕ

Βεζένκοφ στο Sportal: «Καθόλου δύσκολο να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό» (video)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:12 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 21.01.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός νίκησε τη Ρεάλ Mαδρίτης και την έπιασε στην κορυφή, ζήτησε σοβαρότητα για τη συνέχεια, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε στο Sportal «υπάρχουν ακόμα 14 ματς μέχρι το τέλος, με δύσκολες ομάδες που θα παλέψουν για την οκτάδα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη επί της Ρεάλ, τη δεύτερη φέτος κόντρα σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ μίλησε και για το νέο του συμβόλαιο, τονίζοντας ότι δεν ήταν δύσκολο να υπογράψει: 

«Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου. θα έρθουν μέρες που δεν θα βρίσκουμε σκορ, πρέπει να είμαστε ταπεινοί να προχωρήσουμε. Η Ρεάλ είχε απουσίες όμως εμείς εστιάσαμε στο παιχνίδι μας και είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στη νίκη.

Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε 14 παιχνίδια με ομάδες πολύ καλές, πρέπει να έχουμε υγεία και να προχωρήσουμε, πολλές ομάδες θα παλέψουν για την οχτάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όταν μου έγινε πρόταση για νέο συμβόλαιο, δεν μου πήρε χρόνο να υπογράψω. Έχουμε εμπιστοσύνη οι πρόεδροι σε εμ΄να κι εγώ σε εκείνους, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ.

Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και τον ευχαριστούμε για αυτό. Μου αρέσει που οι φίλαθλοι με εκτιμούν. Η ομάδα μου δείχνει εμπιστοσύνη και προσπαθώ να κάνω τα πάντα για αυτήν», είπε μεταξύ άλλων ο Σάσα.