Ο Βεζένκοφ στο Sportal: «Μετά τις 22/6 θα μιλήσω με τους Κινγκς - Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα γίνω σύνθημα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:30 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 03.09.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε πολλά να πει στην κάμερα του Sportal, με τον MVP της Euroleague να αναφέρεται στους Σακραμέντο Κινγκς, το μέλλον του, το σύνθημα του κόσμου του Ολυμπιακού και όχι μόνο!

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο πρώτος παίκτης που βγήκε στην κάμερα του Sportal σήμερα και μίλησε στο Live μας από τα αποδυτήρια, με τον σταρ του Ολυμπιακού να έχει να πει πολλά!

Φυσικά, για αρχή ο Σάσα Βεζένκοφ αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα, για το οποίο δήλωσε ότι «είναι πολύ σημαντικό. Είναι ο πιο σημαντικός τίτλος και ο βασικός μας στόχος. Η σεζόν τελείωσε ιδανικά».

Στην συνέχεια δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε σχετικά με το σύνθημα που έβγαλαν για εκείνον οι φίλοι του Ολυμπιακού, με τον Σάσα Βεζένκοφ να τονίζει πως «όταν ερχόμουν πριν 5 χρόνια δεν περίμενα πως θα γίνω σύνθημα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Είναι όλη η δουλειά που έχουμε ρίξει, πέραν από τις δυσκολίες. Ο κόσμος θέλει να μείνω και μου το δείχνει με κάθε τρόπο. Τους ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να πάρω εν βρασμώ την απόφαση. Δεν μπορώ και να την πάρω σήμερα. Υπομονή, όπως σε όλη μου την καριέρα», είπε και συμπλήρωσε:

«Μέχρι το ντραφτ δεν μπορείς να μιλήσεις με κανέναν παίκτη στο ΝΒΑ, οπότε μέχρι τις 22 του μήνα, όσο και να με ρωτάνε, δεν ξέρω ούτε εγώ, μετά θα περιμένουμε την προσφορά. Θα ακούσω όλες τις πλευρές και θα πάρω την απόφαση για το μέλλον μου».

Για την Euroleague και αν του έχει αφήσει παράπονο ο τελικός, ο Σάσα Βεζένκοφ είπε: «Δεν θα πω παράπονο. Η Ευρωλίγκα είναι τόσο δύσκολη. Δυστυχώς μόνο μια ομάδα μπορςί να την κατακτήσει. Θα μπορ΄θυσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα, αλλά θα μπορούσαμε να μην είμαστε και στο Φάιναλ Φορ. Το σκέφτομαι κάποιες φορές, ειδικά όταν βλέπω την Ρεάλ, όμως είμαι ευλογημένος. Για κάποιο λόγο έγινε όλο αυτό και όλοι μαζί πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θέλει να σηκώσει μια φορά το τρόπαιο της Ευρωλίγκας πριν αποσυρθεί, ο σταρ του Ολυμπιακού τόνισε την μεγάλη του επιθυμία να το κάνει.

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Όλοι μας ζητούσαν την Euroleague, δεν τους πήγαινε το μυαλό το πόσο σημαντικό ήταν να φτάσουμε στο Final 4»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:27 - 17.06.2023

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Όλοι μας ζητούσαν την Euroleague, δεν τους πήγαινε το μυαλό το πόσο σημαντικό ήταν να φτάσουμε στο Final 4»

Για τη δυσκολία της φετινής σεζόν μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα του Sportal, ενώ ο ίδιος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως το ΣΕΦ πλέον θα ανήκει στον Ολυμπιακό.

«Θα το ήθελα. Το είχα φανταστεί και φέτος. Μέχρι να αποσυρθώ θέλω να σηκώσω μια Ευρωλίγκα. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός», ήταν τα τελευταία λόγια του Σάσα Βεζένκοφ στην κάμερα του Sportal.

Λέτε αυτό να παίξει ρόλο και στην παραμονή του; Υπομονή, όπως είπε και ο ίδιος μέχρι τις 22 Ιουνίου.