Βεζένκοφ: «Στον Ολυμπιακό είμαστε μια οικογένεια»
i

Σάσα Βεζένκοφ / © Intime

Βεζένκοφ: «Στον Ολυμπιακό είμαστε μια οικογένεια»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:01 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 16.01.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα και στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι, αλλά και στο κλίμα που υπάρχει εντός της ομάδας.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα, με τον σταρ των Πειραιωτών να στέκεται στη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα, αλλά και στο εξαιρετικό κλίμα που έχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το ματς: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια στα υπόλοιπα 30 λεπτά ήμασταν σοβαροί. Και πλέον κοιτάμε τη Ρεάλ. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι 2-3 ταχυτήτων αλλά πρέπει πάντα να παίζουμε όπως θέλουμε και για το ν εαυτό μας, αλλά και για κάποια παιδιά που μπορεί να έρθουν να σε δουν για πρώτη φορά και θέλουν να σε δουν να παίζεις καλά». 

Για τα παιχνίδια της Euroleague: «Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε κάθε ματς. Πλέον δεν βλέπεις και πολλά παιχνίδια να μένουν στους 60 πόντους και πρέπει να έχεις το μυαλό σου και στην άμυνα και στην επίθεση». 

Για το ματς με τη Ρεάλ: «Διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο. Έχουν περάσει 4 μήνες και μαζί με τον κόσμο μας πάμε για τη νίκη».

Με ρεσιτάλ Πάπας εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:01 - 16.01.2023

Με ρεσιτάλ Πάπας εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Απόλλωνα και επικράτησε άνετα με 97-60, σε ένα ματς που ξεχώρισε ο Τζορτζ Πάπας, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ σημείωσε «σβηστός» νταμπλ - νταμπλ.

Για την Euroleague: «Είναι μια Euroleague ανταγωνιστική. Οι ομάδες απέχουν λίγο μεταξύ τους και όλοι μπορεί να κερδίσουν όλους». 

Για τον κόσμο και το sold out της Παρασκευής: «Τους νιώθουμε δίπλα μας. Είναι πολύ ωραίο και θέλουμε να κερδίσουμε γιατί έχουμε χάσει κάποια παιχνίδι εδώ μέσα που έπρεπε να πάρουμε. Θα δώσουμε το 100%».

Για το κλίμα στον Ολυμπιακό: «Είναι ωραίο που παίζει ο ένας για τον άλλον και είμαστε μια οικογένεια».