Οι «καρδούλες» του Μπόγρη στο ΣΕΦ (vids)
i

© Intime

Οι «καρδούλες» του Μπόγρη στο ΣΕΦ (vids)

Sportal newsroom 21:22 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 16.01.2023

Ο Γιώργος Μπόγρης απόλαυσε την επίσκεψή του στο ΣΕΦ και αφού αποβλήθηκε με πέντε φάουλ στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πατρών με τον Ολυμπιακό, μοίρασε καρδούλες και έκατσε στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Πατρών και οι Πειραιώτες είχαν εύκολο απόγευμα, σε ένα παιχνίδι που την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Μπόγρης

Ο σέντερ των Πατρινών φαινόνταν να νιώθει σαν στο σπίτι του, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό την αναμέτρηση, από την αρχή μέχρι το τέλος της. 

Πριν το τζάμπολ ο Μπόγρης έγινε αποδέκτης ζεστού χειροκροτήματος από τον κόσμο του Ολυμπιακού με τον ίδιο να ανταποδίδει. Άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού και κάθε φορά που επιστρέφει στο ΣΕΦ οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά τον περιμένουν με ανοιχτές τις αγκαλιές.

Ο Μπόγρης αποβλήθηκε με πέμπτο φάουλ και πριν κάτσει στον πάγκο άκουσε τους φίλους ου Ολυμπιακού να τραγουδούν το όνομά του, ενώ ο ίδιος μοίραζε καρδούλες στις εξέδρες. 

Λίγο πριν, είχε προσπαθήσει να πιάσει κουβέντα με τον Μπολομπόι έπειτα από ένα κόψιμο που του έκανε, όμως ο Αμερικάνος του Ολυμπιακού δεν του έκανε τη χάρη...