Η Βιλερμπάν «χτύπησε» την πόρτα του Ερτέλ

Τομά Ερτέλ

Η Βιλερμπάν «χτύπησε» την πόρτα του Ερτέλ

Sportal newsroom 17:21 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 06.12.2023

Η Βιλερμπάν βγήκε στην αγορά για να ενισχυθεί, με την ομάδα του Τζιανμάρκο Ποτζέκο να κάνει κρούση στον Τομά Ερτέλ για να τον επαναπατρίσει.

Οι αποχωρήσεις των Μπορίς Ντιαλό και Φρανκ Τζάκσον έχουν δημιουργήσει κενό στην περιφερειακή γραμμή της Βιλερμπάν, με τον Τζιανμάρκο Ποτζέκο να αναζητά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Πάρις Λι και τον Νάντο Ντε Κολό στην backcourt της ομάδας από τη Λιόν.

Ο Ιταλός κόουτς έχει πάρει το πράσινο φως για να κάνε όσες κινήσεις χρειάζονται, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας του. Φυσικά με τη στήριξη της διοίκησης, με τον Τόνι Πάρκερ να δείχνει απόλυτη στήριξη στον Ποτζέκο και το έργο του.

Ο παίκτης που βρέθηκε στο στο επίκεντρο για την Βιλερμπάν ήταν ο Τομά Ερτέλ. Ο Γάλλος πλέι μέικερ αγωνίζεται στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολςη, με την οποία υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο. Ο Ερτέλ αποτελεί τον ιθύνοντα νου στο παιχνίδι του Τσάβι Πασκουάλ, καθοδηγώντας τους συμπαίκτες του.

Η ικανότητά του στην πάσα παραμένει σε υψηλό επίπεδο, με την Βιλερμπάν να κάνει κρούση στον έμπειρο άσο για να τον κάνει δικό της. Η απάντηση που εισέπραξε όμως ήταν αρνητική, με τον Ερτέλ να τιμάει το συμβόλαιό του με την ρωσική ομάδα και να παραμένει κάτοικος Αγίας Πετρούπολης ως το τέλος της σεζόν, τουλάχιστον.