Μέχρι το 2025 θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο της Βίρτους
i

Twitter / Virtus Segafredo

Μέχρι το 2025 θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο της Βίρτους

Νίκος Καλαμπάκας 19:05 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 23.03.2023

Αποκαλυπτήρια για το νέο της γήπεδο έκανε η Βίρτους Μπολόνια. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας το έργο θα στοιχίσει 55 εκατομμύρια ευρώ.

Η νέα αρένα της Βίρτους θα έχει κόστος 55 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι το 2025.

Η Βίρτους Μπολόνια αποκάλυψε τα σχέδιά της για το νέο της γήπεδο το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό μέχρι τα Χριστούγεννα του 2024.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κατά την παρουσίασή του πρότζεκτ σημείωσε ότι το έργο θα στοιχίσει 55 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη της Μπολόνια: «Αυτή είναι η συνεισφορά μου στην πόλη της Μπολόνια. Έδωσα μία υπόσχεση όταν ανέλαβα τον σύλλογο και με αυτή την πράξη νομίζω ότι την κράτησα. Θέλω να δώσω κάτι στην Βίρτους, αφού μια μέρα δεν θα είμαι εδώ, θα έρθει η ώρα που θα παραδώσω τη σκυτάλη», είπε αρχικά ο Μάσιμο Ζανέτι.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Ματέο Λεπόρε τόνισε ότι το έργο αυτό είναι ένα όραμα ότι με αυτή την εξέλιξη η Βίρτους στέλνει μήνυμα στην Ευρωλίγκα: «Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ότι στο εξής θα βλέπουμε την Μπολόνια ως έναν τόπο διασκέδασης. Θα δείτε τις αλλαγές στα επόμενα χρόνια, η αρένα θα είναι ένα σύμβολο αφού σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου τα σπορ και η διασκέδαση πάνε πακέτο».