Η απάντηση του Θανάση Αντετοκούνμπο για την περίοδο που ήταν εκτός ομάδας στους Μπακς

Θανάσης Αντετοκούνμπο

i

Θανάσης Αντετοκούνμπο / © Intime

Η απάντηση του Θανάση Αντετοκούνμπο για την περίοδο που ήταν εκτός ομάδας στους Μπακς

Νίκος Καλαμπάκας 17:54 - 23.03.2023

Σε κάποια προσωπικά του θέματα απέδωσε την απουσία του από δύο παιχνίδια των Μιλγουόκι Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας του έπειτα από δύο παιχνίδια στα οποία απουσίασε και ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ εξήγησε στο twitter τους λόγους της απουσίας του.

Ο αδερφός του Γιάννη δεν θέλησε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες όταν ρωτήθηκε από τον Έρικ Νεμ, ο οποίος είναι δημοσιογράφος του Athletic που παρακολουθεί τα «ελάφια»:

«Είμαι μια χαρά. Απλά είχα κάποια προσωπικά θέματα που έπρεπε να φροντίσω και όπως ξέρεις η ομάδα μας είναι φοβερή, είμαστε μια οικογένεια εδώ», είπε ο Θανάσης, δίνοντας μια απλή εξήγηση για την απουσία του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας στη νίκη της επί των Μπακς. Είχε απουσιάσει από τους αγώνες της ομάδας του για μια εβδομάδα και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τον λόγο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αποκάλυψε το Sportal, ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ βρίσκεται στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο οποίος κάνει ήδη τις κινήσεις του για τη νέα σεζόν και ο αδερφός του Γιάννη που στο παρελθόν έχει φορέσει τα πράσινα, είναι ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους.