Στην Αθήνα με συνταγή... Αρμάνι η Βίρτους

Βίρτους Μπολόνια

i

Photo by Alfonso Cannavacciuolo/Euroleague Basketball via Getty Images

Στην Αθήνα με συνταγή... Αρμάνι η Βίρτους

Χρήστος Τσάλτας 20:05 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 16.11.2023

Χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής ταξίδεψε στην Αθήνα η Βίρτους για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό την παρασκευή 17/11.

Η Βίρτους Μπολόνια έφτασε στη χώρα μας προκειμένου την Παρασκευή 17/11 να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά τη νίκη της επί της Αρμάνι Μιλάνο η οποία την έφερε στο 6-2 της κατάταξης της Euroleague, η Βίρτους έχει δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ανεβασμένο Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι θέλει να δραπετεύσει με το «διπλό» από μια δύσκολη έδρα και να εδραιωθεί για τα καλά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σε αυτή της την προσπάθεια, δεν θα έχει προβλήματα τραυματισμών, αφού ο ιταλικός «εμφύλιος» της Τετάρτης 15/11 έληξε χωρίς απρόοπτα.

Έτσι, ο Λούκα Μπάνκι θα έχει όλα του τα «όπλα», πέραν του Ακίλε Πολονάρα ο οποίος είχε χειρουργηθεί στους άρχεις μετά τη διάγνωση για νεόπλασμα και του Τζόρνταν Μίκι ο οποίος αναμένεται να μπει σε ρυθμούς αγώνων από την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ιταλός κόουτς γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το ματς κόντρα στην ομάδα του Αταμάν, την οποία χαρακτήρισε ως ένα σύνολο με πολλούς αστέρες, δίνοντας έμφαση στον φορμαρισμένο Ντίνο Μήτογλου.

Μην χάσετε μετά το τέλος του αγώνα το Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!