Μπάνκι: «Με τον Αταμάν ο Παναθηναϊκός γέμισε αστέρες, προσοχή στον Μήτογλου»

Λούκα Μπάνκι

i

Photo by Thiago Mora/Euroleague Basketball via Getty Images

Μπάνκι: «Με τον Αταμάν ο Παναθηναϊκός γέμισε αστέρες, προσοχή στον Μήτογλου»

Νίκος Καλαμπάκας 19:26 - 16.11.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή της Βίρτους, Λούκα Μπάνκι ενόψει της επίσκεψης των Ιταλών στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή 17/11 τη Βίρτους στο ΟΑΚΑ (21.15 Novasports Prime, Sportal.gr live) και ο κόουτς της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπάνκι, μίλησε για την αναμέτρηση.

Η Βίρτους πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος μετά την αλλαγή τεχνικού. Ο Μπάνκι έφερε άλλον αέρα στην ομάδα η οποία έχει ρεκόρ 6-2 στην Euroleague. Ωστόσο, ο Ιταλός κόουτς προειδοποιεί ότι ο αγώνας στο ΟΑΚΑ μόνο εύκολος δεν θα είναι, αφού η έλευση του Αταμάν το καλοκαίρι έφερε στους «πράσινους» και παίκτες σταρ:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα μια από τις ομάδες-βασίλισσες της καλοκαιρινής αγοράς! Με την έλευση του coach Αταμάν πήγαν στην Αθήνα παίκτες υψηλού επιπέδου και διεθνούς εμπειρίας, όπως οι Σλούκας, Λέσορ, Ερνάνγκομεθ, Βιλντόζα και Γκραντ. Εμείς τονίζουμε ότι πρέπει να περιορίσουμε τον αντίκτυπο αυτών των παικτών. Πρέπει να ανταποκριθούμε στην φόρμα του Παναθηναϊκού που στηρίζεται στο ταλέντο και στην προσωπικότητα των Σλούκα, Βιλντόζα, Γκραντ, Γκριγκόνις και του νεοφερμένου Ναν».

Ο Λούκα Μπάνκι είχε να πει έναν καλό λόγο και για τον Ντίνο Μήτογλου ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αυτή την εποχή:

«Πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις ο Μήτογλου, υψηλού επιπέδου παιχνίδια, τα οποία και τον καθιστούν ως κύριο κίνδυνο για την ομάδα μας. Επίσης διαθέτουν και σέντερ με physical παιχνίδι, ενώ τα γκαρντ μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν. Μετά το ματς με την Αρμάνι θα ζητήσουμε από τους παίκτες να δείξουν την ίδια ανταγωνιστικότητα, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να περάσουμε από ένα παραδοσιακό εχθρικό γήπεδο όπως είναι το ΟΑΚΑ».

Μην χάσετε μετά το τέλος του αγώνα το Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!