Ο Καμπόκλο στο ντεμπούτο του βρέθηκε στην κορυφή του Top 10, εκεί που ο Ματίας Λεσόρ έχει... διαρκείας (vid)

Ο Καμπόκλο στο ντεμπούτο του βρέθηκε στην κορυφή του Top 10, εκεί που ο Ματίας Λεσόρ έχει... διαρκείας (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:24 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 16.11.2023

Η Παρτιζάν έχασε στην Γερμανία από την Μπάγερν και περιορίστηκε η λάμψη από την εντυπωσιακή εμφάνιση του Μπρούνο Κομπόκλο στο πρώτο παιχνίδι της καριέρας του στην EuroLeague. Το κάρφωμα που έκανε ο Βραζιλιάνος της Παρτίζαν όμως, τοποθετήθηκε στο Νο 1 του Top 10 της 8ης αγωνιστικής. Την ίδια ώρα, πιο... χαμηλά, αλλά με δύο φάσεις εμπλούτισε την παρουσία του στα highlights και ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού.

Στο ντεμπούτο του στην EuroLeague, ο Μπρούνο Καμπόκλο, παρά την σπουδαία του εμφάνιση δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Παρτίζαν να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. Κατάφερε όμως, να δημιουργήσει μία φάση που αναδείχθηκε ως η κορυφαία και πιο εντυπωσιακή ολόκληρης της 8ης αγωνιστικής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Τη μέρα που η ομάδα του έχασε στο Μόναχο από την Μπάγερν, ο Καμπόκλο είχε 19 πόντους, ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέρβων (και ο δεύτερος ολόκληρης της αναμέτρησης μετά τους 21 του Κάρσεν Έντουαρντς) και δύο από αυτούς ήρθαν με ένα τρομερό κάρφωμα. Βέβαια, είχε προηγηθεί η σωστή πάσα σε χρόνο και συντεταγμένες του Πι Τζέι Ντοζίερ, που ήταν το... μισό καλάθι και για το άλλο μισό φρόντισε ο 28χρονος φόργουορντ με τα πλούσια αθλητικά προσόντα. 

Ο Τσίμα Μονέκε τους ξεγέλασε όλους! Πίστεψαν ότι πονάει, αλλά εκείνος χόρευε (vid)
EUROLEAGUE

14:46 - 16.11.2023

Ο Τσίμα Μονέκε τους ξεγέλασε όλους! Πίστεψαν ότι πονάει, αλλά εκείνος χόρευε (vid)

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεγάλη νίκη της Μπασκόνια επί της Μπαρτσελόνα για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, o Τσίμα Μονέκε έπιασε την μέση του και άρχισε να περπατάει... περίεργα. Όλοι πίστεψαν ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά τελικά απλώς είχε ξεκινήσει έναν χορό και με ένα μεγάλο χαμόγελο έριξε στην παγίδα, όσους αρχικά φοβήθηκαν για την υγεία του...

Διπλή παρουσία στις δέκα καλύτερες φάσεις είχε ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει πιάσει στασίδι στα Top 10 της Euroleague κάθε αγωνιστική και εμφανίζεται εκεί στην ώρα του σαν Άγγλος, αν και Γάλλος... 

Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!