Ο Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν χρειάζεται άλλες 15 μέρες αποθεραπείας, άρα είναι αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν χρειάζεται άλλες 15 μέρες αποθεραπείας, άρα είναι αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Γαβριλάκης 14:04 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 16.11.2023

Η Παρτίζαν συνεχίζει την προσπάθειά της με τον Κέβιν Πάντερ να παραμένει εκτός λόγω του... διπλού τραυματισμού του στα πόδια. Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως ο ίδιος εξήγησε, σε δύο εβδομάδες θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, άρα δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Άλμπα (17/11), την Αναντολού Εφές (24/11) και το ερώτημα είναι αν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (30/11) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague.

Στα τέλη του Οκτώβρη και συγκεκριμένα στις 26 του μήνα, τη μέρα που η Παρτίζαν νίκησε στο ντέρμπι του Βελιγραδίου τον Ερυθρό Αστέρα, ο αγώνας είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague και κατά τη διάρκειά του ο Κέβιν Πάντερ είχε χτυπήσει και στα δύο πόδια

Η αρχική πρόγνωση και η άποψη των ιατρών ήταν πως ο Αμερικανός γκαρντ θα χρειαζόταν να απουσιάσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες και μετά θα έπρεπε να επανεξεταστεί η κατάσταση του. Αυτό το χρονικό διάστημα έχει ήδη περάσει και ο Πάντερ συνεχίζει την αποθεραπεία του. Μάλιστα, όπως δήλωσε και ο ίδιος στο σέρβικο μέσο Mozzart Sport «νοιώθω ήδη καλύτερα, αλλά θα είμαι στο παρκέ σε περίπου δύο εβδομάδες». 

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Πάντερ δεν θα παίξει την Παρασκευή (17/11) κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στο δεύτερο ματς της τρέχουσας «διαβολοβδομάδας», ενώ είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς και για την αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την Αναντολού Εφές στις 24 Νοεμβρίου. 

Η αήττητη Ρεάλ συναντά στη Μαδρίτη τη Μονακό και η Μιλάνο ψάχνει επειγόντος νίκη - Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής
EUROLEAGUE

10:23 - 16.11.2023

Η αήττητη Ρεάλ συναντά στη Μαδρίτη τη Μονακό και η Μιλάνο ψάχνει επειγόντος νίκη - Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Η «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague κορυφώνεται και το βράδυ της Πέμπτης (16/11) πέραν από το ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ιδιαίτερες αναμετρήσεις. Στη Μαδρίτη η Ρεάλ θέλει να διατητήσει την κυριαρχία της και αντιμετωπίζει την Μονακό, η Μακάμπι κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε και η Μιλάνο προσπαθεί να συνέλθει και βρίσκει στο δρόμο της την Αναντολού Εφές

Ακολούθως, η ομάδα του Βελιγραδίου σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 30 Νοεμβρίου, θα φιλοξενήσει στην έδρα της τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή, σε 15 μέρες από σήμερα γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κανείς δεν ξέρει (ούτε ο Πάντερ, ουτε ο Ομπράντοβιτς, μηδέ ο Παναθηναϊκό) αν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.  

Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!