H ηγετική κίνηση του Σλούκα στο τελευταίο τάιμ άουτ: «Θα πάρω εγώ την μπάλα και θα πάω στο ένας εναντίον ενός» (vid)

H ηγετική κίνηση του Σλούκα στο τελευταίο τάιμ άουτ: «Θα πάρω εγώ την μπάλα και θα πάω στο ένας εναντίον ενός» (vid)

Sportal newsroom 00:50 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:53 - 16.11.2023

Ο Κώστας Σλούκας ήταν καθοριστικός στο φινάλε του ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ. Τι ζήτησε ο Έλληνας γκαρντ από τον Αταμάν στο τελευταίο τάιμ άουτ.

Μία ιδιαίτερη κίνηση έκανε ο Κώατας Σλούκας στο τελευταίο τάιμ άουτ του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζάλγκιρις. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 73-71 στο ΟΑΚΑ και πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε 8 αναμετρήσεις στη φετινή Euroleague.

Ο Μάνεκ με τρίποντο ισοφάρισε 71-71 δεκατρία δεύτερα πριν το τέλος του ματς. Ο Εργκίν Αταμάν πήρε τάιμ άουτ και ο Κώστας Σλούκας ζήτησε από τον Τούρκο προπονητή να παίξει ένας εναντίον ενός και όχι pick-n-roll στην clutch κατοχή των γηπεδούχων.

Μετά την επαναφορά, ο Έλληνας γκαρντ κέρδισε φάουλ από τον Άρνας Μπουτκεβίτσιους. Ο Σλούκας έβαλε την πρώτη, αστόχησε στη δεύτερη, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Λιθουανίας υπέπεσε σε λάθος. Στο φινάλε, ο Μάριους Γκριγκόνις ευστόχησε σε μία βολή και διαμόρφωσε το 73-71 που ήταν το τελικό σκορ.

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός-Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!