Ο Κέντρικ Ναν στο Sportal: «Χρειάζομαι ακόμα χρόνο, έχουμε φοβερή ομάδα»

Ο Κέντρικ Ναν στο Sportal: «Χρειάζομαι ακόμα χρόνο, έχουμε φοβερή ομάδα»

Ηλίας Λαλιώτης 00:25 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:53 - 16.11.2023

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στην κάμερα του Sportal για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του στην Ευρώπη, ενώ είπε ότι οι συμπαίκτες του είναι ανταγωνιστικοί και μπορούν να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζάλγκιρις επισημαίνοντας ότι ακόμα δεν έχει εγκληματιστεί στην Ελλάδα και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ωστόσο στο μέλλον θα είναι όλα καλύτερα για αυτόν και την ομάδα του.

Ο Αμερικάνος γκαρντ επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έχει φοβερή ομάδα με παίκτες που μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως ένιωσε στο πρώτο παιχνίδι του στο ΟΑΚΑ:

«Χρειάζομαι ακόμα χρόνο, προσπαθώ να νιώσω άνετα και να μάθω το παιχνίδι. Νομίζω ότι στη συνέχεια θα πάνε όλα καλύτερα».

Ποιες είναι οι διαφορές με το ΝΒΑ

«Προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου και να προσαρμοστώ μετά το ταξίδι μου. Το παιχνίδι είναι πιο κλειστό σε σχέση με το ΝΒΑ. Είμαι σε στάδιο προσαρμογής, στο μέλλον θα είμαι πιο καλός».

Για τη νέα του ομάδα:

«Έχουμε σπουδαία ομάδα. Όλοι παίζουν σκληρά και είναι ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα φέτος και να φτάσουμε στους τίτλους που θέλουμε».

Sportal Euroleague Show: Ο Μήτογλου άρχισε τη δουλειά, ο Σλούκας την τελείωσε στη νίκη - θρίλερ επί της Ζάλγκιρις

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!