Σλούκας στο Sportal: «Να χτίσουμε χαρακτήρα και να πάρουμε νίκες»

Ηλίας Λαλιώτης 23:49 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 01:17 - 16.11.2023

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά την δραματική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζάλγκιρις, τονίζοντας πόσο σημαντική ήταν η νίκη για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός πήρε το... θρίλερ κόντρα στη Ζάλγκιρις, σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το Sportal Μπήκε στα αποδυτήρια της ελληνικής ομάδας μετά τον αγώνα και μίλησε με τον αρχηγό των «πρασίνων», Κώστα Σλούκα. Διαβάστε τι είπε για την αναμέτρηση, αλλά και τους αγώνες που ακολουθούν. 

«Δείξαμε σημαντικό χαρακτήρα. Επιθετικά δεν παίξαμε καλά, αλλά η άμυνά μας έδωσε απαντήση. Χάσαμε πολλές βολες αλλά ευτυχώς δεν μας στοίχισε. Είναι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα και να παίρνει αυτοπεποίθηση από τη βαθμολογία», είπε αρχικά στον Κώστα Σωτηρίου ο Έλληνας γκαρντ.

Για την εξέλιξη του αγώνα, επισήμανε:

«Για άλλη μια φορά εκεί που ήταν δικό μας το ματς το κάναμε ντέρμπι. Ευτυχώς δε μας στοίχισε. Την Παρασκευή έχουμε επίσης δύσκολο παιχνίδι (κόντρα στη Βίρτους) που είναι σημαντικό για εμάς».

Για το πόσο σημαντική είναι η τριάδα των εντός έδρας αγώνων κόντρα σε Ζάλγκιρις, Βίρτους και Βαλένθια:

«Είναι πολύ κομβική τριάδα αυτή. Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι αυτό. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο, να μας στηρίξει και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ανήκει».

Για την απόδοσή του:

«Νιώθω καλά μέρα με τη μέρα, θέλουμε να χτίσουμε χαρακτήρα και να πάρουμε νίκες».

Sportal Euroleague Show: Ο Μήτογλου άρχισε τη δουλειά, ο Σλούκας την τελείωσε στη νίκη - θρίλερ επί της Ζάλγκιρις

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!