Μήτογλου στο Sportal: «Φτιάχνουμε κάτι πολύ καλό, αυτές οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα»

Sportal newsroom 23:43 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 01:15 - 16.11.2023

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στο Sportal και τον Κώστα Σωτηρίου για την αυτοπεποίθηση της ομάδας και το κάτι καλό που φτιάχνει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε ακόμα μία εκπληκτική εμφάνιση τη φετινή σεζόν. Ο Έλληνας φόργουορντ εξελίσσεται στον απόλυτο ηγέτη του τριφυλλιού και σταμάτησε στους 19 πόντους, με 4/5 τρίποντα απέναντι στη Ζαλγκίρις στη νίκη με 73-71 των πράσινων.

Ο Μήτογλου μετά το ματς μίλησε στο Sportal και τον Κώστα Σωτηρίου και έκανε λόγο για μια ομάδα που χτίζει κάτι πολύ καλό, αλλά θέλει χρόνο ακόμα, ενώ για τη δική του εικόνα είπε πως είναι θέμα αυτοπεποίθησης.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, έλεγα ότι η αποδοσή μας αλλά και η δική μου είναι μια πάνω μια κάτω. Δεν ξέρω πόσες φορές άλλαξε το σκορ. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αυτές οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα. Στο παρελθόν χάσαμε τέτοια παιχνίδια, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι σήμερα». 

Για τη Ζάλγκιρις ο Έλληνας διεθνής είπε: «Η Ζάλγκιρις είναι δυναμική ομάδα και τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται για τη δυναμικότητά της. Παίζει δυνατή άμυνα και είναι δύσκολο να βρεις λύσεις. Έπρεπε να ανοίξουμε το γήπεδο αναγκαστικά». 

Όταν ρωτήθηκε για τις χαμένες βολές, απάντησε: «Στο ημίχρονο συζητήσαμε για τις χαμένες βολές. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό». Για τα παιχνίδια κόντρα στη Βίρτους και τη Βαλένθια, επισήμανε: «Σε 48 ώρες θα παίξει και η Βίρτους. Πρέπει να ξεκουραστούμε να κάνουμε καλή αποκατάσταση και να παλέψουμε. Σημαντικό είναι και το ματς με τη Βαλένθια».

«Είναι η αυτοπεποίθηση που έχουμε όλοι μας, όχι μόνο εγώ. Φτιάχνουμε κάτι πολύ καλό εδώ. Θα πάρει χρόνο, αλλά φτιάχνουμε κάτι καλό. Είμαστε σε καλό δρόμο», είπε ο Μήτογλου ο οποίος αναφέρθηκε και στον κόσμο.

«Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας και χαιρόμαστε να τον βλέπουμε να μας στηρίζει. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίζουμε και ελπίζουμε σε ακόμη περισσότερες νίκες».

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός-Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Τετάρτης