Χτύπησε και στα δύο πόδια ο Κέβιν Πάντερ - Η Παρτίζαν τον... ξεχνάει για δύο εβδομάδες

Κέβιν Πάντερ

i

© 2023 EuroLeagua Basketball

Χτύπησε και στα δύο πόδια ο Κέβιν Πάντερ - Η Παρτίζαν τον... ξεχνάει για δύο εβδομάδες

Γιώργος Γαβριλάκης 14:52 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 27.10.2023

Ο Κέβιν Πάντερ πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι του Βελιγραδίου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χτύπησε στο γόνατο του ενός ποδιού του και στον οπίσθιο μηριαίο του άλλου. Θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες...

Η Παρτίζαν ακόμα πανηγυρίζει για την επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα. Ειδικά από τη στιγμή που ήρθε με μία ανατροπή και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο εύστοχο τρίποντο του Αλέκσα Αβράμοβιτς και στις χαμένες βολές του Μίλος Τεόντοσιτς. Οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν τους «αιώνιους αντιπάλους» τους, αλλά μετά το παιχνίδι ενημερώθηκαν για μία δυσάρεστη είδηση. 

Ο Κέβιν Πάντερ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Βελιγραδίου ο Αμερικανός γκαρντ και αρχηγός της ομάδας χτύπησε και στα δύο πόδια. Στο αριστερό γόνατο και στον δεξί οπίσθιο μοιραίο! 

Ακούγεται τρομακτικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Πρόκειται για ένα πρόβλημα (ή μάλλον δύο προβλήματα) που θα ξεπεραστούν με θεραπεία, αλλά ο κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για την 6η και για την 7η αγωνιστική της EuroLeague. Ελπίζοντας πως έπειτα θα επιστρέψει πιο δυνατός. 

Στο Βελιγράδι και στη Μαδρίτη έγινε... χαμός - 40 φωτογραφίες από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της EuroLeague
EUROLEAGUE

10:49 - 27.10.2023

Στο Βελιγράδι και στη Μαδρίτη έγινε... χαμός - 40 φωτογραφίες από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της EuroLeague

Η Πατρίζαν νίκησε στο σουτ τον Ερυθρό Αστέρα (88-86) στο μεγάλο ματς του Βελιγραδίου και την ίδια αγωνιστική μέρα, η Ρεάλ επικράτησε στον... πόντο (65-64) της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη. Δύο ματς με τρομερές συγκινήσεις και ατμοσφαιρικές εικόνες. Το Sportal σας παρουσιάζει δύο photostory από την Stark Arena και τον WinInk Center.

H Παρτίζαν έχει μπροστά της το ματς με την Μπασκόνια στην Ισπανία (3/11) και ακολούθως θα φιλοξενήσει την Φενέρμπαχτσε στην Stark Arena (9/11). Αν δεν αλλάξει κάτι... δραματικά ο Κέβιν Πάντερ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την 8η αγωνιστική και το ματς του Μονάχου κόντρα στην Μπάγερν. Προς το παρόν όμως, δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για την εξέλιξη καθώς, μόλις ξεκίνησε να κάνει φυσικοθεραπείες και η πορεία θα δείξει το ακριβές διάστημα της επιστροφής του. 

Το Sportal Euroleague Show, με όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια και το τρίτο ημίχρονό της