MVP της αγωνιστικής ο Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ

Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

MVP της αγωνιστικής ο Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:36 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 16.11.2023

Ο Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ ήταν εντυπωσιακός στην εντός έδρας νίκη της Μπασκόνια κόντρα στη Μπαρτσελόνα κι αναδείχθηκε MVP της όγδοης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η Μπασκόνια ήταν εξαιρετική και «διέλυσε» τη Μπαρτσελόνα με 94-71, πανηγυρίζοντας την τρίτη σερί νίκη της. Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ ήταν σε καταπληκτική κατάσταση και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του. 

Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 20 πόντους με 2/2 βολές, 3/4 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Έτσι, ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ αναδείχθηκε ως ο MVP για την 8η αγωνιστική της EuroLeague. Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εκείνος που με το καλάθι που πέτυχε «σκότωσε» τον Ολυμπιακό πριν από μια βδομάδα στο Φάληρο

Ο ΜακΙντάιρ μετράει ως τώρα 8.0 πόντους και 4.2 ασίστ σε 25:05 μέσο όρο συμμετοχής. 

Ένας… Μονέκε θα έκανε τη διαφορά στον Ολυμπιακό! Και στον Παναθηναϊκό!

Ένας… Μονέκε θα έκανε τη διαφορά στον Ολυμπιακό! Και στον Παναθηναϊκό!

Ο Κώστας Σωτηρίου γράφει για τον παίκτη, που εξελίχθηκε σε… εφιάλτη του Άλεκ Πίτερς και θυμίζει την ιστορική διαφωνία των αδερφών Αγγελόπουλων με τον αείμνηστο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που έφερε το ευρωπαϊκό στέμμα στο Λιμάνι.

Δείτε τα highlights του MVP της 8ης αγωνιστικής στη EuroLeague:

Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

https://www.youtube.com/watch?v=4NC2M3f8tk8

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!