Βράζουν στον Παναθηναϊκό με όσα έγιναν στο ΣΕΦ - «Επίδειξη δύναμης της Τσαρούχα με τις πλάτες της ΕΟΚ και αλλοίωση»

Βράζουν στον Παναθηναϊκό με όσα έγιναν στο ΣΕΦ - «Επίδειξη δύναμης της Τσαρούχα με τις πλάτες της ΕΟΚ και αλλοίωση»

Ηλίας Λαλιώτης 19:34 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 15.10.2023

Για αλλοίωση του πρωταθλήματος από το ξεκίνημα της σεζόν έκαναν λόγο στον Παναθηναϊκό, βλέποντας τη διαιτησία της Τσαρούχα στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα της ΑΕΚ στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνιστική της Basket League και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολουθούσαν φυσικά το ντέρμπι και μετά το τέλος του αγώνα «έβραζαν» με όσα είδαν να γίνονται στο παρκέ, θεωρώντας πως μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε η διαιτησία και ειδικά τα σφυρίγματα της κα. Τσαρούχα.

17:58 - 15.10.2023

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μπαρτζώκας και Πλάθα είχαν συνομιλία πριν την έναρξη του αγώνα

Οι προπονητές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν λίγες κουβέντες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Έκαναν μάλιστα λόγο για επίδειξη δύναμης από την ΕΟΚ και αλλοίωση του πρωταθλήματος από το ξεκίνημα της σεζόν!

«Η Τσαρούχα κάνει επίδειξη δύναμης με τις πλάτες της ΕΟΚ» τόνιζαν από τον Παναθηναϊκό και πρόσθεταν πως με αυτόν τον τρόπο «δεν προστατεύεται το προϊόν» και ότι «ξεκινά το πρωτάθλημα με αλλοίωση, μιας και δείχνουν να θέλουν σώνει και καλά να βγει πρώτος ο Ολυμπιακός».

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει με έντονο τρόπο τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που έτυχε από την Βάσω Τσαρούχα και στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό, διαχωρίζοντας την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους, από τον τρόπο που λειτουργούσε εντός του παρκέ η Ελληνίδα διαιτητής.