Δελέγκος: «Υπάρχει λειψανδρία στα γκαρντ, με 54 πόντους δεν κερδίζεις»

Κώστας Δελέγκος

Δελέγκος: «Υπάρχει λειψανδρία στα γκαρντ, με 54 πόντους δεν κερδίζεις»

Sportal newsroom 20:59 - 11.11.2023

Ο Κώστας Δελέγκος ήταν απογοητευμένος μετά την εικόνα του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον ΠΑΟΚ και στάθηκε στις λίγες λύσεις της ομάδας του στα γκαρντ.

Ο Απόλλων Πάτρας προσπάθησε απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως γνώρισε την πέμπτη ήττα του σε έξι αγώνες στην Basket League, καθώς δεν κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κώστας Δελέγκος στάθηκε στη χαμηλή παραγωγικότητα της ομάδας του στο κλειστό της Περιβόλας, επισημαίνοντας πως με 54 πόντους δεν μπορεί η ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας είπε με το πέρας του αγώνα: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Σε μεγάλο βαθμό είμαι ευχαριστημένος, παλέψαμε σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Μας βοήθησε ο κόσμος και τον ευχαριστούμε. Όταν πλησιάσαμε η κούραση έπαιξε ρόλο. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση με τον τρόπο που είχαμε μάθει να παίζουμε.

Δεν μένουμε στις δικαιολογίες. Όσοι είμαστε μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα στην επίθεση. Υπάρχει λειψανδρία στα γκαρντ. Με 54 πόντους σε αυτό το επίπεδο δεν κερδίζεις, ούτε στην έδρα σου, ούτε εκτός έδρας. Δεν έχω έρθει για να αλλάξω όλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε προσθήκη όσο πιο γρήγορα μπορούμε Σε πρώτη φάση σίγουρα θα αποκτήσουμε έναν παίκτη».