Δεν αγωνίστηκε στο Skill Challenge ο Γιάννης, πανηγύρισε η τριάδα των Τζαζ (vids)
i

Άλεξ Αντετοκούνμπο / © photo by Alex Goodlett / Getty Images / Ideal Images

Δεν αγωνίστηκε στο Skill Challenge ο Γιάννης, πανηγύρισε η τριάδα των Τζαζ (vids)

Sportal newsroom 07:48 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 07:48 - 19.02.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προφύλαξε τον τραυματισμένο του καρπό, δεν έλαβε μέρος στον διαγωνισμό δεξιοτήτων, που τελικά κατέκτησαν οι Σέξτον, Κλάρκσον, Κέσλερ των Γιούτα Τζαζ - Tον Greek Freak αντικατέστησε ο συμπαίκτης του στους Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ.

Το concept έλεγε πως οι Antetokounbros θα συνεργαστούν και θα λάβουν μέρος στο Skill Challenge, που ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο διαγωνιστικό κομμάτι του All-Star Weekend. Τελικά, ο Γιάννης επέλεξε να μην αγωνιστεί μιας και o καρπός του δεν έχει συνέλθει ακόμα και τον προφυλάσσει, μήπως και μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/2) στο All-Star Game. 
 

Ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπακς λοιπόν, βαφτίστηκε... Αντετοκούνμπο και μαζί με τον συμπαίκτη του στο Μιλγουόκι, Θανάση και τον Άλεξ Αντετοκούνμπου που αγωνίζεται στη θυγατρική ομάδα των Ελαφιών στη G-League (Ουισκόνσιν Χερντς) προσπάθησαν να είναι ντριμπλάρουν γρήγορα, να πασάρουν σωστά και να σουτάρουν εύστοχα σε έναν διαγωνισμό που συνδυάζει τα πάντα. 

Δεν τα κατάφεραν! Η ομάδα των Γιούτα Τζαζ, στην έδρα τους -μιας και η... γιορτή του ΝΒΑ διεξάγεται στο Σολτ Λέικ Σίτι- αποτελούμενη από τους Τζόρνταν Κλάρκσον, Κόλιν Σέξτον και Ουόκερ Κέσλερ κατέκτησε το τρόπαιο. 

Οι τρεις Μορμόνοι αν και απέτυχαν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους στον πρώτο γύρο (team relay) που έπρεπε σε συγκεκριμένο χρόνο να πασάρουν και να σουτάρουν, κατάφεραν να επιστρέψουν στον δεύτερο (πάσα) και τρίτο γύρο (σουτ) και να συγκεντρώσουν περισσότερους πόντους απ' όλους. Και από τους Antetokounbros, αλλά και από την τριάδα των Rookies αποτελούμενη από τους Πάολο Μπανκέρο, (Ορλάντο Μάτζικ), Τζέιντεν Άιβι (Ντιτρόιτ Πίστονς) και Τζαμπάρι Σμιθ Τζ. (Χιούστον Ρόκετς).